Nyt nummer af magasinet Volleyball

Det nye nummer af magasinet Volleyball tager temperaturen på det perfekte beachvolleyvejr. Du kan møde nogle af landets mange ildsjæle, læse sms’er fra beachvolleylandsholdsspiller Helle Søndergård, og hvorfor supermodel Gisele Bündchen blev drillet, når hun havde spillet volleyball. Download magasinet Volleyball som app fra enten App Store eller Google Play. Så får du adgang til…

:


Det nye nummer af magasinet Volleyball tager temperaturen på det perfekte beachvolleyvejr. Du kan møde nogle af landets mange ildsjæle, læse sms’er fra beachvolleylandsholdsspiller Helle Søndergård, og hvorfor supermodel Gisele Bündchen blev drillet, når hun havde spillet volleyball.

Download magasinet Volleyball som app fra enten App Store eller Google Play. Så får du adgang til samtlige numre af magasinet direkte på tablet eller smartphone.

Del nyhed

LÆS OGSÅ