Landstrænere deler ud af guldkornene på nyt seminar for elitetrænere

Ligatrænere, landstrænere, trænere i Volleyball Danmarks talentsystemer og trænere med højt niveau kan nu melde sig til et helt nyt elitetrænerseminar med dame- og herrelandstræneren. Hvilke taktiske og tekniske filosofier arbejdes der med på de danske landshold? Og hvilken betydning kan det have på de lavere indlæringsniveauer? Det fortæller de to landstrænere Sven-Erik Lauridsen og…

:


Ligatrænere, landstrænere, trænere i Volleyball Danmarks talentsystemer og trænere med højt niveau kan nu melde sig til et helt nyt elitetrænerseminar med dame- og herrelandstræneren.

Hvilke taktiske og tekniske filosofier arbejdes der med på de danske landshold? Og hvilken betydning kan det have på de lavere indlæringsniveauer?

Det fortæller de to landstrænere Sven-Erik Lauridsen og Mikael Trolle om på det nye elitetrænerseminar fredag den 12. august 2016.

Deltagerne på elitetrænerseminaret vil få en indføring i de centrale taktiske og tekniske filosofier på A-landsholdene i en veksling mellem praktisk og teoretisk undervisning.

Ligesom ved Divisionstrænerkurset forventes det, at deltagerne er trænere med stor erfaring, som har gennemgået Volleyball Danmarks kurser og har afprøvet filosofien bag.

Er du i tvivl, om seminariet er noget for dig, er du velkommen til, at kontakte uddannelsesansvarlig Rasmus Kjeldberg.

Seminariet foregår i Idrættens Hus i Brøndby, og sidste tilmelding er den 5. august.
Læs mere og tilmeld dig her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ