265 unge volleyballspillere klar til High Performance Sommer Camp – ekstra chance for tilmelding

Sommer Campen er for alle ungdomsspillere født ikke senere end 2005, der kan lide at træne, have det sjovt og møde volleyvenner. De mange deltagere kan se frem til at modtage en spændende velkomstpakke fra Sportsmate og Aserve, og du har en ekstra chance for at komme med frem til den søndag den 19. juni.…

| Foto: Frederik Dahl

:


Sommer Campen er for alle ungdomsspillere født ikke senere end 2005, der kan lide at træne, have det sjovt og møde volleyvenner. De mange deltagere kan se frem til at modtage en spændende velkomstpakke fra Sportsmate og Aserve, og du har en ekstra chance for at komme med frem til den søndag den 19. juni.

Sommer Campen er en kombination af volleytræning og trænerudvikling med kvaliteten i højsædet. 269 deltagere har allerede meldt deres ankomst i Ikast den 26.-30. juni, heriblandt også unge fra Italien, Spanien og Tyskland.

Sommer Campen er for alle, uanset om man lige er startet til volleyball eller har spillet mange år. Essensen af campen er at have lyst og mod til at knokle med volleyball i fem dage sammen med en masse andre unge volleyballspillere.

Sommer Campen foregår i Ikast, hvor deltagerne bor på Nordre Skole og ISI Idrætsefterskole samt bruger hallerne rundt omkring i byen. Alt er inden for gåafstande.

Det er ungdomslandstrænere, TC-trænere fra Øst og Vest samt andre frivillige klubtrænere, der leder og deltager i træningen.

Sommer Campen er også en kursus-camp, hvor man hvert år tager et nyt trin i kursusstigen. Hvis man var på Sommer Camp sidste år, placeres man på næste kursus i kursusrækken. Hvis man er ny deltager, indplaceres man på et kursus passende til alder og erfaring.

High Performance Sommer Volley Camp arrangeres i samarbejde mellem Volleyball Danmark, Talent Center Danmark, Ikast KFUM og ISI.

Sidste chance for at komme med på Sommer Campen er søndag den 19. juni. Klik her for at gå til tilmeldingen.

Ønsker man transport fra Sjælland skal man skynde sig, da der kun er få pladser tilbage som fordeles efter først til mølle princippet.

Del nyhed

LÆS OGSÅ