Mads Rosager ansat i Volleyball Danmark

Volleyball Danmark har ansat Mads Rosager som projektmedarbejder. Mads Rosager kommer med fingeren på pulsen fra både volleyball- og beachvolleymiljøet og kommer til at arbejde med flere forskellige projekter under Volleyball Danmark-paraplyen i den tidsbegrænsede stilling, han er blevet ansat i. ”Vi er rigtig glade for at kunne tilknytte Mads Rosager til Bredde- og Udviklingsafdelingen,”…

:


Volleyball Danmark har ansat Mads Rosager som projektmedarbejder.

Mads Rosager kommer med fingeren på pulsen fra både volleyball- og beachvolleymiljøet og kommer til at arbejde med flere forskellige projekter under Volleyball Danmark-paraplyen i den tidsbegrænsede stilling, han er blevet ansat i.

”Vi er rigtig glade for at kunne tilknytte Mads Rosager til Bredde- og Udviklingsafdelingen,” siger teamleder Christina Attrup.

”Mads har en rigtig god og bred viden om volleyball og med et stort kendskab til foreningslivet og vil helt sikkert blive en gevinst for udviklingsarbejdet i Volleyball Danmark,” siger hun.

Mads Rosager bliver blandt andet en del af det konsulent-team, der arbejder med det nye, store Welcome U-projekt. Projektet går ud på at give unge studerende, der flytter til en ny by, en god start på den nye tilværelse med en let vej ind i idrætsfællesskaber. Projektet støttes af Nordea-fonden.

Samtidig skal Mads Rosager assistere i det store arbejde med Kidsvolley 2.0, som Volleyball Danmarks konsulenter har været i gang med siden 2014. Et projekt med rigtig mange klubbesøg over hele landet.

Endelig skal Mads Rosager arbejde med dele af det kredsarbejde, som Volleyball Danmark administrerer.

Mads Rosager har tidligere været praktikant i Volleyball Danmark.

Del nyhed

LÆS OGSÅ