Statsministeren overværede Danmark daske Island

Den islandske statsminister bød det danske hold velkommen til den anden kamp imod Island, som foregik i den nybyggede hal i Fludir. De danske volleydamer gengældte gæstfriheden med at vinde 3-0. Danmark-Island 3-0 (25-20, 25-19, 25-22) Begge hold var godt forberedt, og danskerne havde fået rystet gårsdagens rejse ud af kroppen. Kampen blev da også…

:


Den islandske statsminister bød det danske hold velkommen til den anden kamp imod Island, som foregik i den nybyggede hal i Fludir. De danske volleydamer gengældte gæstfriheden med at vinde 3-0.

Danmark-Island 3-0 (25-20, 25-19, 25-22)

Begge hold var godt forberedt, og danskerne havde fået rystet gårsdagens rejse ud af kroppen. Kampen blev da også en tæt affære, og stillingen bølgede frem og tilbage.

Stephanie Dahl og Nora Møllgaard var bundsolide i modtagningen, og det betød meget centerspil med høj effektivitet.

De danske damer haltede lidt efter i blokade-disciplinen, men gradvist kom det på plads og efterhånden blev det sværere for Island at score point.

Og da Helena Elbæk kom på diagonalen i midten af andet sæt, kom der yderligere tryk på både i blokaden og i angrebet.

Helena og Maia Stripp stod til sammen for 26 point i kampen.

Alle leverede en solid indsats, og landstræner Sven-Erik Borch Lauridsen gav nogle af de mere uprøvede spillere muligheden for at prøve kræfter med landsholdsniveauet med succes.

Kampens spiller var Maia Stripp.

Del nyhed

LÆS OGSÅ