Damelandsholdet forbereder vulkanveninder på EM-kval

De danske volleydamer er disse dage i Island, hvor landsholdet fredag og lørdag styrker sammenholdet og spiller Island i EM-form. Selvom EM-kvalifikationen glippede for damelandsholdet tidligere på året, er der stadig en snært af slutrunde, når de danske volleydamer i denne weekend spiller mod Island i Island. ”Det handler blandt andet om et langsigtet udviklingsarbejde…

:


De danske volleydamer er disse dage i Island, hvor landsholdet fredag og lørdag styrker sammenholdet og spiller Island i EM-form.

Selvom EM-kvalifikationen glippede for damelandsholdet tidligere på året, er der stadig en snært af slutrunde, når de danske volleydamer i denne weekend spiller mod Island i Island.

”Det handler blandt andet om et langsigtet udviklingsarbejde med vores unge damelandshold. Turen til Island skal give spillerne noget mere landskampsrutine samt give alle et større indblik i landsholdets arbejdsmetoder,” siger elitechef i Volleyball Danmark Sven Brix.

Damelandsholdet spiller fredag og lørdag testlandskampe mod Island, som senere på måneden skal spille Small Countries EM-kvalifikation. Vinder man Small Countries er man med i næste EM-kvalifikation for de større nationer, hvor bl.a. Danmark deltog.

Del nyhed

LÆS OGSÅ