Arvefjender bliver sidste modstander i EM-kvalifikationen

Sverige bliver de danske volleyherrers sidste modstander i EM-kvalifikationen. Første runde af EM-kvalifikationen blev afviklet i weekenden. De danske volleydamer var i ilden i Estland, hvor det desværre ikke lykkedes for Danmark at spille sig videre til 2. runde. Også herrelandsholdene spillede 1. kvalifikationsrunde i weekenden. Her var især Gruppe A interessant med danske briller,…

:


Sverige bliver de danske volleyherrers sidste modstander i EM-kvalifikationen.

Første runde af EM-kvalifikationen blev afviklet i weekenden. De danske volleydamer var i ilden i Estland, hvor det desværre ikke lykkedes for Danmark at spille sig videre til 2. runde.

Også herrelandsholdene spillede 1. kvalifikationsrunde i weekenden. Her var især Gruppe A interessant med danske briller, idet vinderen af gruppen kvalificerede sig til Danmarks gruppe i 2. kvalifikationsrunde.

Det blev en tæt affære, hvor to nationer sluttede på 7 point. Men da antallet af vundne kampe jo tæller mere end antallet af point, sluttede Sverige på toppen af gruppen med tre sejre ud af tre mulige.

Det bliver dermed Danmarks arvefjender fra den anden side af sundet, der udfylder den sidste plads i Gruppe B i 2. kvalifikationsrunde, der spilles i Sønderborg den 16.-18. september.

Med det sidste hold på plads, ser Danmarks kvalifikationsgruppe og kampprogram således ud: Danmark, Finland, Portugal og Sverige.

KAMPPROGRAM*

16. september
16:00: Portugal – Finland
19:00: Danmark – Sverige

17. september
16:00: Finland – Sverige
19:00: Portugal – Danmark

18. september
16:00: Sverige – Portugal
19:00: Finland – Danmark 

*Med forbehold for, at tiderne kan ændres.

Del nyhed

LÆS OGSÅ