Danske volleydamer til EM-kval med masser af selvtillid i bagagen

Danmarks volleydamer tager til EM-kvalifikationen i Estland med masser af selvtillid i bagagen. I weekenden vandt damelandsholdet den sidste testkamp mod Litauen, og landstræneren ser frem til nogle forhåbentlig tætte kampe om videre avancement. På fredag tager damelandsholdet hul på 1. runde af EM-kvalifikationen i Estland, hvor Sverige og Luxembourg venter på den anden side…

:


Danmarks volleydamer tager til EM-kvalifikationen i Estland med masser af selvtillid i bagagen. I weekenden vandt damelandsholdet den sidste testkamp mod Litauen, og landstræneren ser frem til nogle forhåbentlig tætte kampe om videre avancement.

På fredag tager damelandsholdet hul på 1. runde af EM-kvalifikationen i Estland, hvor Sverige og Luxembourg venter på den anden side af nettet foruden værterne.

Danmarks landstræner Sven-Erik Lauridsen ser efter en masse testkampe frem til, at det endelig bliver alvor:

”Det er rigtig dejligt, at vi tager til Estland med en frisk sejr i bagagen. I de seneste testkampe er vi blevet meget klogere på, hvordan vi skal spille. Det er det, vi skal over og forsøge at gentage i EM-kvalifikationen,” siger Sven-Erik Lauridsen.

Han forventer, at alle hold slår Luxembourg. Derfor bliver det kampene mod Sverige og Estland, som kommer til at afgøre, om Danmark kan kvalificere sig til 2. runde i EM-kvalifikationen.

”Vi bliver minimum nummer 3 i puljen. Jeg håber på nogle tætte kampe mod Estland og Sverige, så må vi se, hvad det kan blive til. Godt nok tabte vi testkampene mod Sverige i sidste uge, men vi er blevet meget klogere på vores eget spil siden da,” siger Sven-Erik Lauridsen.

Danmark spiller i Gruppe 1. Vinderen af gruppen går videre til 2. kvalifikationsrunde sammen med den bedste 2’er fra de to grupper.

Alle kampe streames på laola1 her

Danmarks hold til EM-kvalifikationen i Estland

Hævere
Anne Katrine Ravn, Elite Volley Aarhus
Emma Brix, Team Køge Volley                          

Diagonaler/kantspillere
Alina Hjorth Sode, Amager VK
Helena Elbæk, Ikast KFUM Volley
Isabel Vestergaard Fugmann, Team Køge Volley
Nanna Naomi Khan Mølgård, Team Køge Volley
Nora Møllgaard, Holte IF

Centerspillere
Katrine Merrild Strøbæk, Team Køge Volley
Maia Stripp, Holte IF
Paulina Hougaard-Jensen, Colorado State University
Trine Rask-Nielsen, Elite Volley Aarhus

Libero
Ci Eshel, Elite Volley Aarhus
Stephanie Steinbuchel Dahl, Lyngby Volley

DANMARKS KAMPPROGRAM EM-KVALIFIKATIONEN
20. maj, kl. 14:30: Danmark – Sverige
21. maj, kl. 17:00: Danmark – Estland
22. maj, kl. 14:30: Danmark – Luxembourg

Del nyhed

LÆS OGSÅ