Rekordstort antal danske hold klar til årets 1. NEVZA-turnering i Kolding

10 danske beachvolleypar er klar til årets første NEVZA-turnering denne weekend i Kolding. Begge danske landshold er i jagten på de mange internationale ranglistepoint. Beach Park Kolding lægger sand til årets første NEVZA-turnering for damer i pinsen 14.-16. maj. Danmark er stærk repræsenteret på hjemmebanen med hele ti hold, heriblandt landsholdene Helle Søndergård og Line…

:


10 danske beachvolleypar er klar til årets første NEVZA-turnering denne weekend i Kolding. Begge danske landshold er i jagten på de mange internationale ranglistepoint.

Beach Park Kolding lægger sand til årets første NEVZA-turnering for damer i pinsen 14.-16. maj. Danmark er stærk repræsenteret på hjemmebanen med hele ti hold, heriblandt landsholdene Helle Søndergård og Line Trans Hansen samt Eva Mielskov Bang og Cecilie Køllner Olsen.

Læs hele nyheden på beachvolley.dk

Del nyhed

LÆS OGSÅ