Volleydamerne taber revanchekamp i stopfyldt Idrotthus

Danmark-Sverige 1-3 (9-25,25-22,21-25,23-25) De danske damer mødte i dag Sverige i revanchematchen foran 1800 glade svenske kidsspillere og deres trænere. Det var en fantastisk kulisse, der var en landskamp værdig. Og seværdig blev det også – da første sæt var overstået. For den manglende rutine gav svenskerne frie tøjler og boldene peb om ørerne på…

:


Danmark-Sverige 1-3 (9-25,25-22,21-25,23-25)

De danske damer mødte i dag Sverige i revanchematchen foran 1800 glade svenske kidsspillere og deres trænere.

Det var en fantastisk kulisse, der var en landskamp værdig.

Og seværdig blev det også – da første sæt var overstået. For den manglende rutine gav svenskerne frie tøjler og boldene peb om ørerne på dansken.

Men det skulle heldigvis blive anderledes. En beslutsom Ci Eshel overtog modtagningen og Trine Kjelstrup angreb Danmark tilbage i kampen. Samtidig gik Isabel Fugmann frygtløs til opgaven og vupti spillede danskerne det bedste spil i denne landsholdssæson og vandt sættet 25-21.

Tredje sæt blev helt lige og bølgede frem og tilbage. Begge hold trykkede til i angrebet og der var intens fight i blokade- og forsvarsspillet. Ved stillingen 21-21 var Sverige dog skarpest og kunne løbe med sættet.

Fjerde sæt startede uroligt for Danmark, men da Anne Ravn, Maia Stripp og Alina Hjorth Sode kom på banen, kom der ny energi og på trods af at være bagud 6-12 kravlede Danmark med aggressivt spil op til 23-24, inden Sverige vandt kampen 23-25.

Værterne kårede Ci Eshel som bedste danske spiller, og Trine Noer Kjelstrup fik efterfølgende vimplen som bedste spiller.

Det var to lærerige kampe, hvor specielt dagens andet sæt viste, hvilket niveau Danmark kan spille på, når fokus er på rette sted.

Nu handler det om at restituere, evaluere og gøre klar til lørdagens kamp imod Færøerne.

En kamp der bliver uden Trine Noer Kjelstrup og højst sandsynligt en fodskadet Nora Møllgaard.

Del nyhed

LÆS OGSÅ