Hent det spritnye nummer af magasinet Volleyball

I dette nummer af magasinet Volleyball kan du blandt andet læse, hvordan det føles at vinde DM. Damelandsholdets anfører sms’er om en nærdødsoplevelse, chokolade og et godt råd fra sine forældre, og så giver en af verdens bedste scoutmen opskriften på, hvordan Frankrig blev europamestre. Download magasinet Volleyball fra App Store her. Download magasinet Volleyball…

:


I dette nummer af magasinet Volleyball kan du blandt andet læse, hvordan det føles at vinde DM. Damelandsholdets anfører sms’er om en nærdødsoplevelse, chokolade og et godt råd fra sine forældre, og så giver en af verdens bedste scoutmen opskriften på, hvordan Frankrig blev europamestre.

Download magasinet Volleyball fra App Store her.
Download magasinet Volleyball fra Google Play her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ