U20-landsholdet spiller 3. kval-runde i Minsk

De danske U20-drenge skal en tur til Hviderusland, når de i 3. kvalifikationsrunde skal forsøge at spille sig videre til EM-slutrunden. Landstræneren øjner muligheden. Danmark er havnet i Gruppe I, hvor de møder Hviderusland, Tjekkiet og Slovakiet. Kvalifikationskampene spilles i den hviderussiske hovedstad Mink den 7.-10. juli. Landstræner for U20-landsholdet Thomas Skifter Bertelsen ser muligheder…

| Foto: CEV

:


De danske U20-drenge skal en tur til Hviderusland, når de i 3. kvalifikationsrunde skal forsøge at spille sig videre til EM-slutrunden. Landstræneren øjner muligheden.

Danmark er havnet i Gruppe I, hvor de møder Hviderusland, Tjekkiet og Slovakiet. Kvalifikationskampene spilles i den hviderussiske hovedstad Mink den 7.-10. juli.

Landstræner for U20-landsholdet Thomas Skifter Bertelsen ser muligheder for en dansk EM-kvalifikation.

”Udover, at vi skal ud på en lang rejse til Hviderusland, så er det en ok lodtrækning, når man kigger på de syv hold, der er tilbage,” siger Thomas Skifter Bertelsen.

”Det er gode hold, vi møder. Men det er ikke en pulje, hvor vi tager af sted og tænker, at vi får tæv i tre kampe og så tager hjem igen. Vi skal selvfølgelig forberede os godt og være klar på dagen, men det er ikke umuligt, at vi rammer den 2. plads, som sender os til EM, hvis tingene flasker sig,” siger han.

Nummer 1 og 2 fra gruppen kvalificerer sig til EM-slutrunden, som spilles i Bulgarien den 2.-10. september.

Del nyhed

LÆS OGSÅ