Sådan fejrede VK Vestsjælland oprykning til Volleyligaen

Smil over hele linjen hos VK Vestsjælland i aftes. Klubben skulle ikke selv spille, men rykkede op i Volleyligaen, da ASV Aarhus besejrede Bedsted i kvalifikationen til Volleyligaen. Dermed sluttede Vestsjælland på 2. pladsen i gruppen og tørner fra næste sæson ud i Volleyligaen. ”Det er så fedt. Det er dét, vi har ventet på.…

| Foto: Fra TV2 Øst

:


Smil over hele linjen hos VK Vestsjælland i aftes. Klubben skulle ikke selv spille, men rykkede op i Volleyligaen, da ASV Aarhus besejrede Bedsted i kvalifikationen til Volleyligaen.

Dermed sluttede Vestsjælland på 2. pladsen i gruppen og tørner fra næste sæson ud i Volleyligaen.

”Det er så fedt. Det er dét, vi har ventet på. Det er næsten vildere end at være der selv. Nu skal vi bare træne videre. Der bliver sikkert flere træningstimer, men ellers skal vi bare fortsætte det gode arbejde og udviklingen med de drenge, som vi allerede har på holdet,” siger spillende træner Kim Buckwald til TV2 Øst.

Se med fra ca. 5.03.

Del nyhed

LÆS OGSÅ