Flot fremmøde til nordjysk netværksmøde

25 klubfolk var tirsdag aften samlet til netværksmøde i Aalborg for at evaluere Kids- og ungdomsturneringen samt denne sæsons seniorturnering. Samtidig blev der kigget fremad mod den næste sæson. Her besluttede netværket de retningslinjer, der vil komme til at gælde fremadrettet. ”Det er rigtig dejligt at opleve den store tilslutning og det store engagement, klubfolkene…

:


25 klubfolk var tirsdag aften samlet til netværksmøde i Aalborg for at evaluere Kids- og ungdomsturneringen samt denne sæsons seniorturnering.

Samtidig blev der kigget fremad mod den næste sæson. Her besluttede netværket de retningslinjer, der vil komme til at gælde fremadrettet.

”Det er rigtig dejligt at opleve den store tilslutning og det store engagement, klubfolkene i det nordjyske viser omkring turneringsaktiviteten og den generelle udvikling af volleyball i Nordjylland,” siger Peter Morell, udviklingschef i Dansk Volleyball Forbund.

Det er andet netværksmøde, som holdes i Nordjylland, efter kredsen lukkede sine aktiviteter i maj 2015.

Netværksmødet fungerer som det forum, hvor klubberne i fællesskab tager de beslutninger, der skal til for at få volleyball til at udvikle sig positivt i området.

Dansk Volleyball Forbunds konsulenter Karsten Vium Strandridder og Line Gregersen varetager den daglige administration af Kids-, ungdom- og seniorområdet i Nordjylland.

Arbejdet i det nordjyske foregår nu på samme måde, som det nu i to år har fungeret med stor tilfredshed i det sydjyske område.

Del nyhed

LÆS OGSÅ