Hans Ole Nielsen er Årets dommer 2016

For imponerende 10. sæson i træk er Hans Ole Nielsen blevet kåret som Årets Dommer i Volleyligaen. Det er spillerne i Danmarks bedste række, der har stemt på deres favorit til at styre slaget gang på banen. Og her havnede Hans Ole Nielsen altså helt i top. Hans Ole Nielsen var i øvrigt 2. dommer i…

| Foto: Eventmedia

:


For imponerende 10. sæson i træk er Hans Ole Nielsen blevet kåret som Årets Dommer i Volleyligaen.

Det er spillerne i Danmarks bedste række, der har stemt på deres favorit til at styre slaget gang på banen. Og her havnede Hans Ole Nielsen altså helt i top.

Hans Ole Nielsen var i øvrigt 2. dommer i den første DM-finale mellem Marienlyst og Gentofte.

Han indstiller dommerkarrieren efter denne sæson. Sidste optræden i det røde dommertøj for Hans Ole Nielsen bliver den 2. og afgørende DM-finale mellem Gentofte og Marienlyst på lørdag den 16. april klokken 16:00 i Gentofte Sportspark.

Billetter til finalen kan købes her.  

Del nyhed

LÆS OGSÅ