Brøndby vinder stensikkert 1. DM-finale

Brøndbys volleyballdamer viste storform og storslående slagstyrke, da de sikkert vandt 1. DM-finale over Holte med 3-0. Dermed er de regerende danmarks- og pokalmestre storfavoritter til at hænge DM-guldet om halsen, når 2. og sidste finale spilles næste lørdag.   1. DM-finale, Brøndby – Holte: 3-0 (25-18, 25-20, 25-17) Marienlystcentret, Odense De regerende danmarks- og…

:


Brøndbys volleyballdamer viste storform og storslående slagstyrke, da de sikkert vandt 1. DM-finale over Holte med 3-0. Dermed er de regerende danmarks- og pokalmestre storfavoritter til at hænge DM-guldet om halsen, når 2. og sidste finale spilles næste lørdag.  

1. DM-finale, Brøndby – Holte: 3-0 (25-18, 25-20, 25-17)
Marienlystcentret, Odense

De regerende danmarks- og pokalmestre Brøndby tøvede ikke en millimeter på hånden i den 1. DM-finale mod Holte.

I en hurtig eksekvering satte Brøndby en tyk streg under den favoritværdighed, der har klæbet sig til holdet fra vestegnen gennem hele sæsonen, hvor de kun har afgivet fire sæt igennem grundspillet og playoffs.

”Det er altid fedt at vinde en DM-finale. Vi gjorde, hvad vi skulle, for at bringe os selv i den bedst mulig position, inden den afgørende finale næste weekend,” siger Paulina Hougaard-Jensen.

Hun blev inden kampen kåret til Årets danske fund i Volleyligaen samt stemt ind på Årets Hold på centerpositionen.

LÆS OGSÅ: HER ER ÅRETS DAMEHOLD I VOLLEYLIGAEN

”Vi kommer rigtig godt fra start i dag, hvilket vi ellers har haft nogle problemer med. Jeg synes, at vi får lagt et godt servepres og holder et højt tempo gennem hele kampen. Jeg glæder mig meget til næste finale i Gentofte,” siger hun.

Holte-træner Sven-Erik Borch Lauridsen var tydelig skuffet efter finalenederlaget:

”Vi skal simpelthen slippe bremsen og træde speederfoden i bund for at følge med Brøndby. Jeg synes egentlig, at vores taktik og gameplan holder godt, men vi spiller for langsomt”, siger Sven-Erik Borch Lauridsen.

”Brøndby er stærke og laver virkelig få fejl. Vi skal hjem og kigge nærmere på, hvor vi kan justere vores spil, så vi kan vinde 2. DM-finale,” siger han

Kampens forløb
Brøndby stormede derudaf fra første serv og viste ingen tegn på finalenerver. Igennem hele åbningssættet af denne 1. DM-finale, lagde Brøndby et tungt servepres på Holte-mandskabet og ført an af en hårdtslående Julie Mikaelsen hamrede Brøndby sættet sikkert hjem 25-18.

Langt bedre så det ud for Holte i 2. sæt, hvor de blåblusede spillede som forvandlet. Polske Perlinska med fornavnet Natalia demonstrerede gang på gang sin farlighed og holdte sammen med Brooke Seaman Holte inde i kampen. Holte kom så tæt på som 18-19, men så strammede Brøndby-offensiven grebet, vandt tre point i streg, og lukkede sættet med 25-20 efter deres 2. sætbold på en killblock af Paulina Hougaard-Jensen.

Tilskuerne i Marienlystcentret i Odense kunne se Brøndby-mandskabet fortsætte deres storspil i 3. sæt, hvor de igen hurtigt slog et hul ned til Holte, der haltede efter gennem resten af sættet. Uden at se sig tilbage vandt Brøndby 3. sæt med 25-17 og kampen 3-0.

Brøndby tog dermed det første stik i DM-finalerne og har klart de bedste kort på hånden, inden holdene spiller den 2. og afgørende DM-finale i Gentofte Sportspark på lørdag den 16. april klokken 14:00. Holte skal vinde den kamp for at tvinge DM-finalerne ud i ét altafgørende Golden Set til 25 point.

Alle DM-finaler streames direkte på Zibra Sport og dr.dk.
Billetter til DM-finalerne kan købes her.

Hvis I som klub deltager med mange tilskuere (min. 10 personer), kan der købes billetter til kr. 50 pr. voksen, og der vil blive reserveret pladser til klubben i hallen. Henvendelse til arrangementskoordinator Peter Morsing, pmi@volleyball.dk senest torsdagen inden den pågældende finale.

KAMPPROGRAM, DM-FINALERNE

1. DM-finale, lørdag den 9. april i Marienlystcentret
15:00: Brøndby – Holte (d): 3-0 (25-18, 25-20, 25-17)
17:00: Marienlyst – Gentofte (h):

2. DM-finale, lørdag den 16. april i Gentofte Sportspark
14:00: Holte – Brøndby (d)
16:00: Gentofte – Marienlyst (h)

Del nyhed

LÆS OGSÅ