NEVZA-landene taler fremtidsplaner

21 medlemmer fra alle otte NEVZA-lande; Finland, Sverige, Norge, Island, Færøerne, Grønland, England og Danmark var samlet i Idrættens Hus i Brøndby for at tale fremtidsplaner. Præsidenten for NEVZA-landene åbnede generalforsamlingen, hvor medlemslandene blandt andet skal diskutere fremtidens turneringer og regulativer for volleyball og beachvolleyball. Turneringskalenderen samt brugen af sociale medier er også på dagsordenen…

:


21 medlemmer fra alle otte NEVZA-lande; Finland, Sverige, Norge, Island, Færøerne, Grønland, England og Danmark var samlet i Idrættens Hus i Brøndby for at tale fremtidsplaner.

Præsidenten for NEVZA-landene åbnede generalforsamlingen, hvor medlemslandene blandt andet skal diskutere fremtidens turneringer og regulativer for volleyball og beachvolleyball.

Turneringskalenderen samt brugen af sociale medier er også på dagsordenen for de fremmødte NEVZA-repræsentanter.

”Vi har diskuteret den nye strategi for NEVZA, som vi forbereder senere i år. Det har været vigtigt at høre alle NEVZA-landenes stemme i denne sammenhæng, så resultatet bliver bedst muligt,” siger Timo Kenakkala, den finske præsident for NEVZA.

NEVZA-landene vendte også den nye aldersgruppe, U16 piger og U17 drenge, som CEV indfører i fremtiden.

“Det er vigtigt, at vi bliver ved med at udvikle volleyball. Disse nye aldersgrupper gør de muligt for de unge mennesker at vise sig selv frem på den internationale scene, hvilket er en fantastisk mulighed for dem,” siger Timo Kenakkala.

Danmark er vært for generalforsamlingen, og det glæder formand for Dansk Volleyball Forbund Erik Jacobsen at have alle NEVZA-landene samlet.

”Det er altid en fornøjelse at møde hele NEVZA-familien. Vi har haft nogle gode diskussioner med gode perspektiver for de mindre lande og volleyball og beachvolleyball generelt. Der sker nogle gode, positive fremskridt,” siger han

“Det er godt at mødes med folk, som er diskussionslystne og brænder for at udvikle volleyball og beachvolleyball. Det er positivt, at vi ser fremad i stedet for at bruge energien på fortiden. Jeg synes, at fremtiden ser god ud for hele volleyball-familien,” siger Erik Jacobsen

Generalforsamlingen slutter lørdag. 

Del nyhed

LÆS OGSÅ