Fra Melbourne til Marienlyst: He comes from a land Down Under

Fra magasinet Volleyball.Hent magasinet som app på App Store eller Google Play og få hele oplevelsen med. På godt end et halvt år har Liam Sketcher genrejst de detroniserede danske mestre fra Marienlyst. Seks måneder efter sin ankomst i det fynske kunne den australske cheftræner løfte sit første trofæ efter en overlegen pokalfinalesejr. Billetten til DM-finalen er booket, og…

| Foto: MortenO.com

:


Fra magasinet Volleyball.
Hent magasinet som app på App Store eller Google Play og få hele oplevelsen med.

På godt end et halvt år har Liam Sketcher genrejst de detroniserede danske mestre fra Marienlyst. Seks måneder efter sin ankomst i det fynske kunne den australske cheftræner løfte sit første trofæ efter en overlegen pokalfinalesejr. Billetten til DM-finalen er booket, og talen om et nyt dansk mesterskab er uundgåelig. Men hvordan er den 33-årige australier faldet til på den anden side af jorden?

”Vi skal nok lave noget larm i denne sæson.” Det var meldingen fra den nytiltrådte cheftræner i Marienlyst Liam Sketcher, da han inden sæsonstart blev spurgt om sine forventninger for debutåret i Volleyligaen.

Og larm er det blevet til. Efter nederlaget til Gentofte i sæsonpremieren er det udelukkende blevet til sejre for Liam Sketchers tropper i Volleyligaen og pokalturneringen samt sølvmedaljer i NEVZA Club Championships.

Australieren har formet sit nye Marienlyst-mandskab hurtigere end det tager at rejse fra fødebyen Melbourne til Marienlyst og kandiderer kraftigt til at skulle spille DM-finaler den 9. og 16. april.

Volleyball Magasinet besøgte Liam Sketcher i Odense til en snak om at være rolig, udfordringer ved køledisken og afsavnet af lokalradio.

Hent app’en for at se videoen med Liam Sketcher.

LIAM SKETCHER
33 år og fra Melbourne, Australien. Liam Sketcher har en baggrund med uddannelse af folk med særlige behov, og han har studeret journalistik på universitetet. Liam Sketcher har selv spillet volleyball i mange år i Australien, og inden han blev cheftræner i Marienlyst, trænede han det australske U21-landshold og var i tre år cheftræner for det australske volleyballforbunds akademi for 15-20-årige talenter.

Del nyhed

LÆS OGSÅ