U20-drengene på svær mission i EM-kvalifikationen

Sidste år kvalificerede det, der dengang var U19-landsholdet, sig sensationelt til EM. Nu er drengene blevet et år ældre og skal forsøge at gentage succesen og booke billet til endnu et europamesterskab, denne gang for U20-hold. Landstræner Thomas Skifter Bertelsen maner dog forventninger til et nyt EM-eventyr en smule i jorden. ”Vi er havnet i…

:


Sidste år kvalificerede det, der dengang var U19-landsholdet, sig sensationelt til EM. Nu er drengene blevet et år ældre og skal forsøge at gentage succesen og booke billet til endnu et europamesterskab, denne gang for U20-hold.

Landstræner Thomas Skifter Bertelsen maner dog forventninger til et nyt EM-eventyr en smule i jorden.

”Vi er havnet i en noget sværere kvalifikationsgruppe end sidste år. Vi skal spille op til et vist niveau for at gøre os rigtig gældende mod disse modstandere,” siger han.

I 2. runde af EM-kvalifikationen er Danmark havnet i Gruppe D, som spilles i Carl-von-Weinberg Halle i Frankfurt. På den anden side af nettet venter værterne Tyskland, Ungarn og Polen.

”Polen er regerende verdensmestre i denne årgang. Tyskland er rigtig stærke og især på hjemmebane,” siger Thomas Skifter Bertelsen.

”Vi har vi en god idé om, hvordan både Tyskland og Polen spiller. Gruppekampene er meget godt fordelt, så vi bliver klogere på Ungarn igennem turneringen, så vi er fint forberedt på alle kampene,” siger han.

”Hvis vi skal spille godt, skal vi have vores stærke elementer til at fungere. Det vil sige vores server og blokforsvar. Det handler om at præstere dernede, og vi spiller selvfølgelig for at vinde.”

Følg U19-drengene på de danske ungdomslandsholds Facebook-side her.

Danmarks kamprogram
Fredag den 1. april, kl. 16:00: Polen – Danmark (livescore)
Lørdag den 2. april, kl. 16:00: Danmark – Tyskland (livescore)
Søndag den 3. april, kl. 15:00: Danmark – Ungarn (livescore)

Del nyhed

LÆS OGSÅ