U20-drengene i godkendt indsats mod de regerende verdensmestre

Danmark HU20 – Polen HU20 0-3 (22-25, 20-25, 18-25) Danmarks HU20 landshold starter dette års EM-kvalifikation mod den – på papiret – hårdeste modstander, de regerende Europa- og Verdensmestre, Polen. Polen starter også kampen godt med pres på fra starten af med skarpe, knaldhårde server og store solide blokader. Hæver, Mads Kyed Jensen, fik sat…

:


Danmark HU20 – Polen HU20 0-3 (22-25, 20-25, 18-25)

Danmarks HU20 landshold starter dette års EM-kvalifikation mod den – på papiret – hårdeste modstander, de regerende Europa- og Verdensmestre, Polen.

Polen starter også kampen godt med pres på fra starten af med skarpe, knaldhårde server og store solide blokader. Hæver, Mads Kyed Jensen, fik sat angrebene godt op og skabt gode situationer for kantangriberne, hvilket Nikolaj Hjorth kvitterede godt for i angrebet. I sidste ende trak Polen dog det længste strå og sejrrigt ud af størstedelen af de lange dueller. Kombineret med den fornødne skarphed oppe på netkanten vandt polakkerne 1. sæt 25-22.

Danmark startede 2. sæt med de samme syv spillere, hvor særligt anfører Oscar Møllgaard var skarp i angrebet fra starten af sættet. Polen skruede tempoet i vejret i angrebet samtidig med, at de fik indstillet blokaderne. Polen får skabt et hul, som danskerne kæmpede med at få lukket resten af sættet. Det kom dog tæt på efter nogle gode tre-mandsblokader, der blev vendt til angrebspoint med gode server fra Danmarks centere, Simon Andersen og Rasmus Mikelsons. De danske U20-drenge når dog ikke at få hentet det store forspring og taber sættet 20-25.

I tredje sæt kommer danskerne rigtigt godt fra start og fører frem til den 2. tekniske time-out (16-15). Så strammede Polen gevaldigt op og sendte nogle kanonserver af sted. Polen får igen skabt det fornødne hul og vinder sættet 25-18.

Assistenttræner, Christian Hesselberg Jensen, siger efter kampen:

”Jeg synes, at vi modtager godt igennem hele kampen. Vi har stadig – som nævnt tidligere – perioder, hvor vi mister for mange points. Men polakkerne lægger også et højt servepres på os. I perioder server vi rigtigt godt, hvilket afspejler sig i en vis usikkerhed ved polakkerne, men det ærgerligt, at vi ikke kan holde presset hele kampen igennem. Jeg må også bare sige, at Polen er et sindssygt godt hold, der spiller med et overskud gennem hele kampen,” siger han

“Nu begynder vi at se frem mod næste kamp i morgen, og tager de positive ting med fra kampen mod Polen”.

Danmark møder Tyskland i morgen kl. 16:00.

Startopstilling: Mads Kyed Jensen, Nikolaj Hjorth, Simon Andersen, Simon Jørgensen, Oscar Møllgaard, Rasmus Mikelsons

Indskiftere: Anders Bay Als, Jacob Stein Brinck

Topscorer: Oscar Møllgaard med 9 points, efterfulgt af Nikolaj Hjorth med 8 points

Nikolaj Hjorth bliver kampens bedste modtager med 29 % perfekte, og Simon Andersen bliver kampens bedste server med fire serveesser. 

Del nyhed

LÆS OGSÅ