U16-talenterne kæmper om guld i Ikast

I weekenden kæmper de unge volleyballspillere under 16 år om Danmarksmesterskabet i Hyldgårdhallerne i Ikast. Begge finaler streames direkte på Zibra Sport. Mens U19-pigerne og U20-drengene forsøger at kvalificere sig til EM, er der kamp om det hjemlige mesterskab for U16-spillerne. I samarbejde med Ikast Volley er 10 pigehold og 10 drengehold klar til at…

:


I weekenden kæmper de unge volleyballspillere under 16 år om Danmarksmesterskabet i Hyldgårdhallerne i Ikast. Begge finaler streames direkte på Zibra Sport.

Mens U19-pigerne og U20-drengene forsøger at kvalificere sig til EM, er der kamp om det hjemlige mesterskab for U16-spillerne.

I samarbejde med Ikast Volley er 10 pigehold og 10 drengehold klar til at udfordre hinanden på spændstige springserver, mørklæggende blokader og lynhurtigt forsvarsspil i kampen om at blive Danmarks bedste U16 volleyballhold.

Hos pigerne deltager Lyngby-Gladsaxe, Ikast KFUM, Farum-Holte, Fortuna Odense, Enghave VK, DHV Odense, Vestegnens Volley, Middelfart VK, Gentofte Volley og Randers-Lyseng.

Hos drengene deltager Farum-Holte, Hornsyld IF, Hvidovre-Køge, Bedsted KFUM, Lyngby-Gladsaxe, Ikast KFUM, VK Vestsjælland, Jels-Kolding, Gentofte Volley samt DHV Odense.

Jagten på DM-guld indledes lørdag kl. 08:30 og afsluttes søndag med pigefinalen kl. 14:00 og drengefinalen kl. 15:15. Begge finaler streames direkte på Zibra Sport.

Du kan læse meget mere om hvert enkelt hold her, hvor trænerne uddyber forventninger, profiler og deres DM-favoritter.  

Kampprogram og holdpræsentationer kan ses her.  

Resultaterne vil løbende blive opdateret på ikastvolley.dk.

Del nyhed

LÆS OGSÅ