Holte og Marienlyst snupper sidste billetter til DM-finalerne

Holtes damer og herrerne fra Marienlyst sikrede i dag de to sidste pladser i DM-finalerne i volleyball. Det står klart efter mandskaberne endegyldigt sikrede sig 1. pladsen i deres playoff-pulje. Begge mandskaber havde vundet de to første kampe i 2. playoff-runde og havde dermed det bedste udgangspunkt forud for de afgørende slag. Torsdag gjorde Holte…

| Foto: Flemming Patulski Nielsen

:


Holtes damer og herrerne fra Marienlyst sikrede i dag de to sidste pladser i DM-finalerne i volleyball. Det står klart efter mandskaberne endegyldigt sikrede sig 1. pladsen i deres playoff-pulje.

Begge mandskaber havde vundet de to første kampe i 2. playoff-runde og havde dermed det bedste udgangspunkt forud for de afgørende slag.

Torsdag gjorde Holte og Marienlyst så arbejdet færdigt, da de afviste deres nærmeste forfølgere i playoff-puljen og sikrede sig en plads i DM-finalerne.

Holte-mandskabet viste i dagens duel mod Amager, hvorfor de har vundet DM-medaljer 28 år i træk. 3-0 (26-24, 25-22, 25-19) lød Holtes sejr på, som dermed sikrer dem en plads i DM-finalen mod Brøndby og medaljer for 29. år i træk. Amager kan trøste sig med, at de skal spille om bronzemedaljer i deres første sæson i Volleyligaen.

Hos herrerne havde Marienlyst kørt sig selv i stilling til puljesejren og en plads i DM-finalen allerede i går ved at besejre Middelfart i det rent fynske anliggende. Selvom  det dagens modstander Ishøj besejrede Marienlyst med 3-1 (19-25, 25-17, 25-19, 25-18), kan de ikke hente fynboerne, der har en bedre sætscore og dermed er sikker på at kvalificerere sig til DM-finalen mod Gentofte. 

Ishøj er klar til bronzekampen.

DM-finalerne spilles lørdag den 9. april i Marienlystcentret og lørdag den 16. april i Gentofte Sportspark.

Samtlige playoff-kampe og DM-finaler streames direkte på Zibra Sport.

4. playoff |Onsdag den 23. marts – fredag den 25. marts
Lillebæltshallen, Arrangør: Middelfart VK

Fredag den 25. marts
Kl. 13:00: Team Køge – Holte IF (d)
Kl. 15:00: Middelfart VK – Ishøj Volley (h)

Del nyhed

LÆS OGSÅ