Lyngby Volley trækker dameholdet i VolleyLigaen efter denne sæson

Lyngby Volley har meddelt turneringsledelsen at de trækker deres hold i VolleyLigaen damer efter sæsonen.Turneringsledelsen har taget dette til efterretning og det får følgende konsekvenser for op- og nedrykningen i Danmarksturneringen. Kvalifikation til VolleyLigaenDe tre hold der spiller kvalifikation til VolleyLigaen, Fortuna Odense, Ikast KFUM og VT Esbjerg rykker op i VolleyLigaen Kvalifikation til 1. division…

:


Lyngby Volley har meddelt turneringsledelsen at de trækker deres hold i VolleyLigaen damer efter sæsonen.
Turneringsledelsen har taget dette til efterretning og det får følgende konsekvenser for op- og nedrykningen i Danmarksturneringen.
 
Kvalifikation til VolleyLigaen
De tre hold der spiller kvalifikation til VolleyLigaen, Fortuna Odense, Ikast KFUM og VT Esbjerg rykker op i VolleyLigaen

Kvalifikation til 1. division / nedrykning fra 1. division
Aalborg HIK og Team Køge wildcard spiller kvalifikation til 1. division, vinderen af disse kvalifikationskampe mellem vinderne af 2. division, rykker direkte op i 1. division.

Nr. 5 i kvalifikation til 1. division forbliver i 1. division, mens nr. 6 i kvalifikation til 1. division og taberen af kvalifikationskampene mellem vinderne af 2. division spiller om en sidste plads i 1. division

Som følge heraf vil der blive en ledig plads i 2. division damer øst eller vest. Denne besættes med ekstraordinær oprykning eller ved suspension af nedrykning som beskrevet i propositioner for Danmarksturneringen


Udtalelse fra Mikkel Eriksen formand Lyngby Volley:

Lyngby Volley trækker dameholdet i VolleyLigaen efter denne sæson

Efter mange år i den absolutte top af dansk volleyball med adskillige vundne medaljer, har Lyngby Volleyball valgt ikke at fortsætte i VolleyLigaen i den kommende sæson 2016/2017.

Formand Mikkel Eriksen begrunder beslutningen med svigtende sponsorindtægter, så det økonomiske fundament ikke længere er til stede for at drive og udvikle holdet: “Vi har været utrolig glade og stolte over den store opbakning fra vores sponsorer gennem årene, og vi respekterer naturligvis, at flere ikke har ønsket at fortsætte sammen med os”.

Formanden glæder sig dog over, at flere sponsorer rent faktisk stod klar med et sponsorat for den kommende sæson, og på vegne af holdet sendes en særlig stor tak til Team Elite i Lyngby-Taarbæk Kommune, som har været en af de bærende sponsorer gennem mange år, og som tilmed meget gerne ville fortsætte sammen med holdet også i den kommende sæson: “Vi glæder os nu over, at andre af de mange eliteforeninger i kommunen forhåbentlig får glæde af en sponsoraftale med Team Elite, når vi frasiger os den indgåede aftale for 2016/2017, fortæller Mikkel Eriksen.

Lyngby Volleyball ansatte den legendariske amerikanske træner Fred Sturm sidste sommer i en 2-års aftale, som efter den seneste udvikling afbrydes 1 år før planlagt.
Set i lyset af, at Lyngby Volleyball i den igangværende sæson om kun få uger spiller om bronzemedaljer, kan det synes ejendommeligt, at det ikke er lykkedes at finde et økonomisk fundament for en fortsættelse. Interessen for volleyball i Danmark er dog ikke på niveau med det øvrige Europa, og derfor hænger sponsorerne ikke på træerne.

Del nyhed

LÆS OGSÅ