Lyngby og Hvidovre klar til bronzekamp

Lyngbys damer og Hvidovres herrer er klar til at spille om bronzemedaljer efter 3. playoff-runde. 1. pladsen i playoff-pulje A blev fredag aften cementeret af Brøndby og Gentofte, der med deres tredje sejr af tre mulige sikrede sig en pladsen i DM-finalerne. De to sidste playoff-dage i puljen var dermed en kamp om den attraktive…

| Foto: Flemming Patulski Nielsen

:


Lyngbys damer og Hvidovres herrer er klar til at spille om bronzemedaljer efter 3. playoff-runde.

1. pladsen i playoff-pulje A blev fredag aften cementeret af Brøndby og Gentofte, der med deres tredje sejr af tre mulige sikrede sig en pladsen i DM-finalerne.

De to sidste playoff-dage i puljen var dermed en kamp om den attraktive 2. plads, som gav adgang til bronzekampen.

Her var Lyngby de stærkeste hos damerne. I den direkte duel om 2. pladsen mod Aarhus vandt Lyngby 3-0 (25-18, 25-13, 25-20) og kan dermed se frem til to kampe mere i denne sæson, når de spiller om bronze mod 2’eren fra playoff-pulje B, som spilles om få dage.

Hos herrerne fandt Hvidovre tilbage til de gode takter, som holdet har vist gennem hele grundspillet, hvor de sluttede 3’er. Efter Lyngby-Gladsaxe noget overraskende havde slået Hvidovre 3-0 i 1. playoff-runde, var Hvidovre tvunget til at vinde med samme sætcifre i denne runde. Revanchemissionen lykkedes, Hvidovre vandt 3-0 (25-10, 25-22, 26-24).

Kampen om 2. pladsen i puljen var dermed helt åben igen. Fredag havde Lyngby-Gladsaxe mulighed for at bringe sig i position til videre vancement, men blev besejret med 3-0 (25-22, 25-12, 25-19) af Gentofte. Dette resultat skulle Hvidovre dermed forsøge at overgå.

Det gjorde Hvidovre-mandskabet i den grad, idet de vandt 3-1 (28-30, 25-16, 25-22, 25-16) over Gentofte og stensikkert sikrede sig 2. pladsen i puljen og to kampe om bronzemedaljer.

DM-finalerne spilles lørdag den 9. april i Marienlystcentret og lørdag den 16. april i Gentofte Sportspark.

Del nyhed

LÆS OGSÅ