Brøndby og Gentofte klar til DM-finalerne i volleyball

Brøndbys damer og Gentoftes herrer er de to første hold i DM-finalerne i volleyball. Det står klart efter mandskaberne fredag aften besejrede de nærmeste konkurrenter i playoffs og nu ikke kan hentes. De regerende danmarksmestre fejede al tvivl af bordet, da begge mandskaber fredag aften uden den mindste tøven på hænderne sikrede sig den adgangsgivende…

| Foto: MortenO.com

:


Brøndbys damer og Gentoftes herrer er de to første hold i DM-finalerne i volleyball. Det står klart efter mandskaberne fredag aften besejrede de nærmeste konkurrenter i playoffs og nu ikke kan hentes.

De regerende danmarksmestre fejede al tvivl af bordet, da begge mandskaber fredag aften uden den mindste tøven på hænderne sikrede sig den adgangsgivende sejr til DM-finalerne.

Både Brøndbys damer og Gentoftes herrer havde gjort rent bord i deres første playoff-runde og havde dermed matchbold for at komme i DM-finalen forud for weekendens playoffs.

Fredag aften vandt holdene deres første kamp i 3. playoff-runde, hvilket bringer begge hold op på tre sejre ud af tre mulige. Dermed er Brøndby og Gentofte sikre på at vinde playoff-pulje A og kvalificere sig til DM-finalerne. 

Brøndby var det første hold til at sikre sig DM-billetten. Holdet fra den københavnske vestegn vandt de to første sæt i overbevisende stil, inden Lyngby fightede sig tilbage og snuppede 3. sæt. Herefter kollapsede Lyngby-kollektivet, og Brøndby lukkede kampen og sikrede sig billetten til DM-finalen med en suveræn sikker sætsejr med 19 overskydende point i 4. sæt, 3-1 (25-17, 25-15, 20-25, 25-6).

Herefter var det Gentoftes tur til at triumfere. Foran hjemmepublikummet i Kildeskovshallen skulle de regerende danske mestre lige op i gear, inden de i sikker stil besejrede Lyngby-Gladsaxe med 3-0 (25-22, 25-12, 25-19).

Kampen om 2. pladsen i de to playoff-puljer A, som sikrer adgang til bronzekampen, er dermed helt åben. Hos damerne skal Lyngby og Aarhus kæmpe om 2. pladsen, mens Lyngby-Gladsaxe og Hvidovre kæmper om 2. pladssen hos herrerne.

DM-finalerne spilles lørdag den 9. april i Marienlystcentret og lørdag den 16. april i Gentofte Sportspark.

Samtlige playoff-kampe og DM-finaler streames direkte på Zibra Sport.

3. playoff | Fredag den 18. marts – søndag den 20. marts
Kildeskovshallen, Arrangør: Gentofte Volley

Fredag den 18. marts
Kl. 18:00: Lyngby Volley – Brøndby (d): 1-3
Kl. 20:00: Gentofte Volley – Lyngby-Gladsaxe Volley (h): 3-0

Lørdag den 19. marts
Kl. 13:30: Elite Volley Aarhus – Brøndby VK (d)
Kl. 15:30: Lyngby-Gladsaxe Volley – Hvidovre VK (h)

Søndag den 20. marts
Kl. 13:00: Elite Volley Aarhus – Lyngby Volley (d)
Kl. 15:00: Gentofte Volley – Hvidovre VK (h)

Få det fulde overblik over playoff-kampene og DM-finalerne her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ