Magasinet Volleyball bliver en app – download nu, læs og vind billetter til EM-kvalifikationen

Magasinet Volleyballs historier bliver fremover fortalt på din smartphone og tablet. Historierne går som altid tæt på profiler og ildsjæle, bredde og elite, international volleyball, Hall of Fame og Volleywood. Download app’en VOLLEYBALL ganske gratis på enten App Store eller Google Play og dyk ned i historierne med det samme og deltag i konkurrencen om…

:


Magasinet Volleyballs historier bliver fremover fortalt på din smartphone og tablet. Historierne går som altid tæt på profiler og ildsjæle, bredde og elite, international volleyball, Hall of Fame og Volleywood.

Download app’en VOLLEYBALL ganske gratis på enten App Store eller Google Play og dyk ned i historierne med det samme og deltag i konkurrencen om at vinde billetter til herrelandsholdets EM-kvalifikationskampe til september.

Apple app store logo Google play app store logo

Del nyhed

LÆS OGSÅ