Efter 1. playoffs: Brøndby og Gentofte i front

Vinderne af grundspillet gjorde rent bord i 1. playoff-weekend. Brøndbys damer og Gentoftes herrer vandt begge sine kampe i Stadionhal 1 i Brøndby. Intet er afgjort endnu. De første fighter i playoffs blev spillet i weekenden, hvor playoff-pulje A med Brøndby, Lyngby og Aarhus på damesiden og Gentofte, Hvidovre og Lyngby-Gladsaxe på herresiden åbnede kampen…

| Foto: Flemming Patulski Nielsen

:


Vinderne af grundspillet gjorde rent bord i 1. playoff-weekend. Brøndbys damer og Gentoftes herrer vandt begge sine kampe i Stadionhal 1 i Brøndby. Intet er afgjort endnu.

De første fighter i playoffs blev spillet i weekenden, hvor playoff-pulje A med Brøndby, Lyngby og Aarhus på damesiden og Gentofte, Hvidovre og Lyngby-Gladsaxe på herresiden åbnede kampen om en billet til DM-finalen.

På hjemmebane i Stadionhal 1 åbnede de regerende danske mestre Brøndby mod Lyngby. Brøndby gik ubesejrede igennem Volleyligaens grundspil, og holdet fra vestegnen fortsatte deres storspil uden den mindste tøven på hånden. 3-0 lød sejren på, hvor gæsterne måtte nøjes med 19, 20 og 15 point i sættene.

Herefter var det de regerende danske mestre på herresiden Gentofte, der skulle se, om de kunne gøre deres kvindelige modstykker kunsten efter i deres første playoff-kamp mod Hvidovre. Sætcifrene var ikke ligeså overbevisende, hvor den samlede sejr på 3-0 kom hjem med 21, 24 og 18 til Hvidovre.

Brøndby vandt også deres anden playoff-kamp søndag mod Aarhus med 3-0 og topper dermed Pulje A. Gentofte topper herrernes Pulje A efter at have besejret Lyngby-Gladsaxe med 3-0 i deres anden kamp.

Tæt kamp om adgang ti bronzekamp
Selvom intet endnu er afgjort, tyder resultaterne i 1. runde af playoff på, at Gentofte og Brøndby snupper billetten til DM-finalen i playoff-pulje A.

Kampen om 2. pladsen i puljen og videre avancement til kampen om bronzemedaljer er dog helt åben.

Hos damerne ligger Lyngby bedst i svinget med deres 3-0-sejr over Aarhus, mens Lyngby-Gladsaxe indtager 2. pladsen i puljen efter de noget overraskende besejrede Hvidovre 3-0.

Holdene har nu to uger til at forberede sig på de afgørende slag. I den kommende weekend er det nemlig holdene i Pulje B, der tager hul på deres playoffs-program.  

Her kæmper Holte, Amager og Køge mod hinanden hos damerne, mens Marienlyst, Ishøj og Middelfart mødes hos herrerne.

Playoff-kampene spilles over fire weekender i marts. I hver playoff-weekend spiller tre herrehold og tre damehold ved samme event. Få det fulde overblik her.

Vinderne af de to playoff-puljer kvalificerer sig til DM-finalerne, som spilles lørdag den 9. april i Marienlystcentret og lørdag den 16. april i Gentofte Sportspark. 2’erne i puljerne spiller om bronze.

Samtlige playoff-kampe og DM-finaler streames direkte på Zibra Sport.
Få det fulde overblik over playoff-kampene og DM-finalerne her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ