Peter Jensen i semifinalen i CEV Challenge Cup

Den danske landsholdsspiller Peter Jensen spillede sig i aftes i semifinalen i den europæiske turnering CEV Challenge Cup. En sikker 3-0-sejr blev det til Jensens belgiske mandskab Menen mod Lyon. Der er stadig liv i håbet om at få en dansker til tops i en europæisk turnering i denne sæson. Landsholdets Peter Jensen, der tørner…

:


Den danske landsholdsspiller Peter Jensen spillede sig i aftes i semifinalen i den europæiske turnering CEV Challenge Cup. En sikker 3-0-sejr blev det til Jensens belgiske mandskab Menen mod Lyon.

Der er stadig liv i håbet om at få en dansker til tops i en europæisk turnering i denne sæson. Landsholdets Peter Jensen, der tørner ud for Menen i Belgien, vandt onsdag aften returopgøret i kvartfinalen i CEV Challenge Cup mod Lyon og bookede dermed billet til semifinalen.

Sejren lød på overbevisende 3-0 (25-15, 25-21, 25-17). Samme sætcifre som første opgør i Frankrig, dog med klart større vindermargin i hvert sæt.

Peter Jensen havde ellers forventet en tættere kamp, da franskmændene havde nogle skadede spillere tilbage, som ikke var med i første opgør.

Med den samlede sejr kan Menen og Peter Jensen nu forberede sig på semifinalen i CEV Challenge Cup, hvor de mødeer Fakel Novy Urengoy fra Rusland. Fakel vandt ligesom Menen begge deres kvartfinaler med 3-0 mod Lokomotiv Kharkiv fra Ukraine.

Første semifinale spilles om to uger.

Tidligere på sæsonen blev 1/16-finalen endestationen for de regerende danske mestre Gentofte i selvsamme turnering. Landsholdets Kristian Knudsen røg ud i kvartfinalen i CEV Cup sammen med sin klub Cannes.

Del nyhed

LÆS OGSÅ