Tre klubber har nu certifikat på et godt ungemiljø

Kerteminde Volleyball Klub, Kolding Volleyball Klub og Rødovre Statsskoles Volleyballklub har nu papir på, at de målrettet arbejder på at skabe et godt ungdomsmiljø i klubben. Otte klubber har hen over vinteren deltaget i DIF-projektet ”DIF Idrætsmiljø For Unge” og er nu klar til at blive certificeret. Tre af de otte klubber er altså volleyballklubber.…

:


Kerteminde Volleyball Klub, Kolding Volleyball Klub og Rødovre Statsskoles Volleyballklub har nu papir på, at de målrettet arbejder på at skabe et godt ungdomsmiljø i klubben.

Otte klubber har hen over vinteren deltaget i DIF-projektet ”DIF Idrætsmiljø For Unge” og er nu klar til at blive certificeret. Tre af de otte klubber er altså volleyballklubber.

I ’DIF Idrætsmiljø For Unge’-projektet har klubberne arbejdet målrettet med at forbedre ungdomsmiljøet i klubben ved at involvere de 13-19-årige mere i klubbens aktiviteter og drift. De unge har gennemført et selvvalgt projekt i foreningen og har været involveret i at lave en plan for hele ungdomsarbejdet i klubben.

Flere af projekterne har ført til, at der nu er oprettet ungdomsråd i foreningen, eller at en ung har fået en plads i bestyrelsen. Kendetegnene for projekterne er også, at der er blevet flere trænings- og konkurrencetilbud og flere sociale aktiviteter uden for banen.

’DIF Idrætsmiljø For Unge’ er et klubudviklingsprojekt med fokus på at involvere unge i egne aktiviteter og foreningsdrift med henblik på at fastholde unge i idrætten og sikre generationsskifte i foreningerne.

I alt har 186 foreninger fordelt over 25 forskellige forbund indtil nu gennemført ’DIF Idrætsmiljø For Unge’.

Udover Kerteminde Volleyball Klub, Kolding Volleyball Klub og Rødovre Statsskoles Volleyballklub er de fem øvrige idrætsklubber, der nu har certifikat på et godt ungdomsmiljø; KB Cricket, Esbjerg Cricket Club Vestjyden, Judoklubben Mitani, Erritsø Ruby Klub og Hwarang Taekwondo Klub Rødovre.

Læs mere på DIF’s hjemmeside her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ