Volleyball fylder sendefladen: 24 live-kampe i marts

Det kommer ikke til at skorte på direkte topvolleyball på skærmen i marts måned. Volleyball Danmark streamer i samarbejde med Zibra Sport samtlige 24 kampe fra Volleyligaens playoffs direkte. I weekenden sluttede grundspillet i Volleyligaen med Brøndbys damer og Gentoftes herrer som vindere. Og fra på fredag og fire weekender frem indleder de seks bedste…

:


Det kommer ikke til at skorte på direkte topvolleyball på skærmen i marts måned. Volleyball Danmark streamer i samarbejde med Zibra Sport samtlige 24 kampe fra Volleyligaens playoffs direkte.

I weekenden sluttede grundspillet i Volleyligaen med Brøndbys damer og Gentoftes herrer som vindere. Og fra på fredag og fire weekender frem indleder de seks bedste hold de afgørende slag om DM-titlen.

For første gang nogensinde er det muligt at se samtlige af de afgørende kampe i jagten på danmarksmesterskabet i volleyball.

Den nye Volleyliga-stuktur, med grundspil, playoffs og DM-finaler, sikrer, at der ikke spilles andre elitekampe samtidig. Og Zibra Sport streamer alle kampe med kommentator.

”Det er en helt ny og eksklusiv mulighed for at se samtlige playoff-kampe,” siger Mikael Trolle, sportsdirektør i Volleyball Danmark.

Den nye Volleyliga-struktur sikrer, at ingen behøver gå på kompromis med, hvilken kamp de vil se.

”Det er en gave til dem, som går op i volleyball og sportsinteresserede generelt. Man har mulighed for at følge fuldstændig med i playoff og DM-finaler,” siger Mikael Trolle.

Opgraderer yderligere til DM-finalerne
Playoff-kampene spilles over fire weekender i marts. I hver playoff-weekend spiller tre herrehold og tre damehold ved samme event.

Hvert hold spiller i enten 1. og 3. runde eller 2. og 4. runde. Holdene spiller alle mod alle.

Vinderne af de to playoff-puljer kvalificerer sig til DM-finalerne, som spilles lørdag den 9. april i Marienlystcentret og lørdag den 16. april i Gentofte Sportspark.

”Vi opgraderer produktionerne til DM-finalerne, idet vi streamer med flere kameraer. Vi kommer til at levere et rigtig højkvalitativt produkt til volleyseerne sammen med Zibra Sport,” siger Mikael Trolle.

”Som endnu et nyt tiltag afvikles DM-finalerne over to kampe med et eventuelt Golden Set. Det betyder, at vi for første gang i mange år kan sige præcis, hvornår vi kårer de danske mestre både på dame- og herresiden,” siger han.

De to 2’ere i playoff-puljerne spiller to kampe om bronzemedaljerne.

Efter playoffs streamer Zibra Sport de danske U19 pigers kampe EM-kvalifikationskampe fra Brøndby den 31. marts til 2. april. Herefter er DM-finalerne den 9. og 16. april næste punkt på sendefladen.

Få det fulde overblik over playoff-kampene og DM-finalerne her
Besøg Zibra Sport her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ