Grundspillet i Volleyligaen lukker med årets kamp

Brøndby og Holte brager fredag aften sammen i et vaskeægte topopgør og mulig forsmag på DM-finalen. Se video med profilernes forventninger til kampen, som også streames direkte på Zibra Sport kl. 18:00. De sidste slag i Volleyligaens grundspil udkæmpes i denne weekend, inden det gælder playoffs og jagten på DM-guld. Og drejebogen kunne næsten ikke…

:


Brøndby og Holte brager fredag aften sammen i et vaskeægte topopgør og mulig forsmag på DM-finalen. Se video med profilernes forventninger til kampen, som også streames direkte på Zibra Sport kl. 18:00.

De sidste slag i Volleyligaens grundspil udkæmpes i denne weekend, inden det gælder playoffs og jagten på DM-guld. Og drejebogen kunne næsten ikke være skrevet mere dramatisk, idet kampprogrammet har gemt det bedste til sidst.

”Det er årets kamp i grundspillet og et fantastisk opgør at slutte af på,” siger Anders Frank.

”Det er ikke blot en direkte duel om 1. pladsen i Volleyligaen. Det er mere end det. Det er en kamp mellem to af de største ærkerivaler i dansk kvindevolley,” siger han.

Forsmag på DM-finale
Brøndby ligger nummer 1 i Volleyligaen, mens Holte ligger nummer 2. Vinder Holte fredagens topkamp med 3-1 i sæt og sammenlagt tre overskydende bolde, er de to hold 100 procent lige i Volleyligaen.

”Henover det seneste årti har Brøndby og Holte spillet uhyggeligt mange dramatiske og afgørende dueller, som har bestemt, hvem der kunne hænge DM-guldet om halsen i sidste ende. Kampen fredag er en forsmag på det drama,” siger Anders Frank.

”Begge hold er toptunet til playoffs. Kampen kommer til at give første indikation på, hvem af de to, der bliver dansk mester,” siger han.

I de seneste 15 opgør mellem Brøndby og Holte har holdet fra vestegnen vundet 13, mens Holte kun er noteret for to sejre.  

Brøndby spiller mod Holte fredag klokken 18:00 i Stadion Hal 1. Kampen streames direkte på Zibra Sport.

Fem skarpe før fredagsfight

Lørdag streames endnu et spændende opgør i herrernes liga, når Marienlyst og Hvidovre tørner sammen.
Læs mere om det opgør her: Herrernes grundspil lukker med topbrag

Når alle kampe i grundspillet er afviklet, sammensættes playoff-puljerne, som offentliggøres mandag. Læs mere om playoffs her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ