Randers vil spille videre – under Randers

Randers Novo har meldt ud, at klubben ikke stiller op til kvalifikationsspillet for at blive i Volleyligaen. Når holdet i næste sæson tørner ud i 1. division, bliver det formentlig under Randers VK’s navn. Efter weekendens kamp mod ASV Aarhus, meldte Randers Novo ud, at klubben har meldt fra til kvalifikationskampene til Volleyligaen. Dermed har…

| Foto: Randers Novo

:


Randers Novo har meldt ud, at klubben ikke stiller op til kvalifikationsspillet for at blive i Volleyligaen. Når holdet i næste sæson tørner ud i 1. division, bliver det formentlig under Randers VK’s navn.

Efter weekendens kamp mod ASV Aarhus, meldte Randers Novo ud, at klubben har meldt fra til kvalifikationskampene til Volleyligaen. Dermed har randrusianerne kun én kamp tilbage i sæsonen – lørdag mod Gentofte. Det skriver Randers Amtsavis.

Kampen bliver formentlig den sidste i Randers Novos tre år lange levetid.

LÆS OGSÅ: Playoff-paradokset: Gentofte er klar til playoff, men skal storsejre over allerede nedrykkede Randers

I erkendelse af, at klubben er løbet tør for kræfter, og til næste sæson kun har fem spillere tilbage fra en trup, der i denne sæson har talt folk fra Odense, Aalborg og Aarhus ud over de lokale, har Randers Novo henvendt sig til byens anden volleyballklub, Randers VK, som har været positive over for et samarbejde.

Det betyder, at man til næste sæson vil indgå et holdfælleskab klubberne imellem, og spille under Randers VK’s fane.

Planen er, at Randers Novo helt vil lade sig opsluge af Randers VK i sommeren 2017.

LÆS OGSÅ: RANDERS NOVO TRÆKKER SIG FRA VOLLEYLIGAEN 

Novo-formand Jim Høeg glæder sig over fremtidsudsigterne:

”Jeg er glad for den løsning, vi har fundet, og synes egentlig, det generelt er positivt, at vi kan føre det her videre uden at nogen bliver glemt eller efterladt,” siger han.

”Vi lukker og slukker ikke bare. Der er en plan med det hele, og jeg ser det slet ikke som nogen falliterklæring. Jeg ser det som en positiv udvikling,” lyder det fra formanden, der kun ærgrer sig over én ting.

”For volleyballen er det en skam, at Aarhus nu er den eneste by i Jylland repræsenteret i ligaen, for der er stadig mange dygtige spillere i Jylland. Men for volleyball i Randers, kan det blive positivt.”

Holdfælleskabet med Randers VK betyder at alle Novo-hold bortset fra et fortsætter som Randers VK-hold. Klubbens bedste kvindehold i 1. division ryger i stedet til Ikast, som man i denne sæson har dannet fælleskab med, da man her ser bedre udviklingsmuligheder.

Del nyhed

LÆS OGSÅ