Playoff-paradokset: Gentofte er klar til playoff, men skal storsejre over allerede nedrykkede Randers

Gentofte har for længst sikret sig en plads i playoffs. Men det er de regerende danske mestre, som har mest på spil i mødet med Randers, der allerede er rykket ned. Kampen streames direkte på Zibra Sport lørdag klokken 15:00. Det er to diametrale modsætninger, der på lørdag krydser klinger i Volleyligaen. Gentoftes regerende danske…

| Foto: MortenO.com

:


Gentofte har for længst sikret sig en plads i playoffs. Men det er de regerende danske mestre, som har mest på spil i mødet med Randers, der allerede er rykket ned. Kampen streames direkte på Zibra Sport lørdag klokken 15:00.

Det er to diametrale modsætninger, der på lørdag krydser klinger i Volleyligaen. Gentoftes regerende danske mestre er noteret for 11 sejre og et enkelt nederlag, mens Randers frister en tilværelse som bundprop i tabellen med én sejr og 12 nederlag.

”Det er et udpræget top mod bund-opgør. Et af Volleyligaens bedste hold tager imod et af ligaens på papiret svageste mandskaber. Man finder nok ikke et opgør med et mere undertippet hold end Randers,” siger Anders Frank, Volleyball Danmarks faste Volleyliga-kommentator.

Alt presset ligger dermed på skuldrene af Gentofte-mandskabet, der for længst har sikret sig en plads i playoffs. Og de regerende danske mestre skal helst storsejre mod Randers, fortæller Anders Frank:

”Gentofte har brug for et rygstød og for at få mest mulig momentum med ind i playoffs. De har tabt til Marienlyst tre gange, så de har brug for en solid sejr over Randers for at få troen tilbage på, at de i sidste ende kan vinde DM,” siger han.

Lørdagskampen bliver samtidig den sidste i Volleyligaen i denne omgang for Randers. Tidligere på ugen fortalte cheftræner Erik Bai, at randrusianerne trækker sig fra kvalifikationsspillet og rykker frivilligt ned i 1. division.

Læs også: Randers Novo trækker sig fra Volleyligaen

Derfor kan Randers også spille fuldstændig frit og uden nogen former for pres på skuldrene, lyder vurderingen fra Anders Frank.

”Det kan blive spændende at se, hvordan Randers reagerer på baggrund af beslutningen om ikke at skulle spille Volleyliga i næste sæson. Der vil være flere, som vil ud at vise, at de niveaumæssigt berettiget til at være med i den bedste liga. Samtidig er der et par spillere, som gerne vil fortsætte i Volleyligaen, og de har kun ét skud til at gøre opmærksomme på sig selv,” siger han.

Gentofte møder Randers lørdag den 20. februar 2016 klokken 15:00 i Kildeskovshallen. Kampen streames direkte i vanlig høj kvalitet på Zibra Sport.

Gentofte har for længst sikret sig en plads i playoffs. Men de er tvunget til en sikker sejr over Randers, som er rykket ned og dermed kan spille helt frit, for at få mest mulig momentum. Kampen streames direkte på Zibra Sport lørdag klokken 15:00.

Del nyhed

LÆS OGSÅ