Randers Novo trækker sig fra Volleyligaen

Når Randers Novo lørdag har spillet sidste kamp i grundspillet, er sæsonen slut. Randrusianerne trækker sig fra kvalifikationsspillet og rykker frivilligt ned i 1. division. Lørdag den 20. februar er sidste dag med Volleyliga-status for Randers Novo. Her spiller klubben fra det kronjyske sæsonens sidste kamp i grundspillet, og herefter hedder det 1. division for…

| Foto: Randers Novo

:


Når Randers Novo lørdag har spillet sidste kamp i grundspillet, er sæsonen slut. Randrusianerne trækker sig fra kvalifikationsspillet og rykker frivilligt ned i 1. division.

Lørdag den 20. februar er sidste dag med Volleyliga-status for Randers Novo. Her spiller klubben fra det kronjyske sæsonens sidste kamp i grundspillet, og herefter hedder det 1. division for Erik Bais mandskab. Det skriver Randers Amtsavis.

Det har ikke været den sæson, man havde håbet på i Randers Novo. Sidste sommer følte holdet, at det havde et af de stærkeste hold, man nogensinde havde rådet over. Men kun i ganske få kampe har Randers været i stand til at stille med stærkeste opstilling.

Og én kamp inden grundspillet slutter, har klubben kun vundet en enkelt gang på 13 forsøg.

Det placerer randrusianerne på en klar sidsteplads i Volleyligaen. En placering, der dog ikke burde være til hinder for, at holdet alligevel kunne spille sig til endnu en sæson i landets bedste række – hvis de altså ville.

”Med vores nuværende hold, burde vi godt kunne kvalificere os, men vi har ikke tænkt os at gøre det, så efter aftale med forbundet, har vi valgt at trække os fra kvalifikationsspillet,” siger Randers-træner Erik Bai til Randers Amtsavis.

”Vi står til at miste flere spillere til næste sæson, og føler ikke, vi vil have noget at gøre i ligaen. Derfor synes vi, det er bedre at melde fra nu. Både for vores egen skyld, så vi ikke bruger en masse penge på ture til ligegyldige kampe, men også for ikke at skabe unødig forvirring i kvalifikationsspillet,” lyder begrundelsen fra træneren, der i stedet regner med at se holdet spille med i 1. division.

Sæsonens sidste kamp for Randers bliver på lørdag ude mod Gentofte, som ligger på andenpladsen i Volleyligaen.

”Gentofte plejer at ligge meget godt til os, men det bliver nok ikke en kamp, vi får noget som helst med fra,” spår Erik Bai.

Del nyhed

LÆS OGSÅ