Welcome U indgår partnerskab med Studenterhuset

Nuværende og kommende studerende på Københavns Universitet kommer formentlig snart til at høre om Dansk Volleyball Forbund og Danmarks Basketball Forbunds projekt Welcome U. Det står klart, efter der er indgået partnerskab med Studenterhuset. Studenterhuset i hjertet af den danske hovedstad er mødestedet for danske og internationale studerende på tværs af Københavns Universitets mange fakulteter…

:


Nuværende og kommende studerende på Københavns Universitet kommer formentlig snart til at høre om Dansk Volleyball Forbund og Danmarks Basketball Forbunds projekt Welcome U. Det står klart, efter der er indgået partnerskab med Studenterhuset.

Studenterhuset i hjertet af den danske hovedstad er mødestedet for danske og internationale studerende på tværs af Københavns Universitets mange fakulteter og fag,

Huset er drevet af studerende sammen med en lille stab af ansatte, der i fællesskab forsøger at skabe masser af god stemning, debatter, koncerter, events – og nu Welcome U-projektet.  

”Vi er gået i partnerskab med Studenterhuset i København, hvilket giver os en unik mulighed for at gøre opmærksomme på Welcome U til alle nuværende og kommende studerende på Københavns Universitet,” siger Niels Kliim, projektleder på Welcome U.

Formålet med Welcome U, som støttes med ca. 2,4 mio. af Nordea-fonden, er at give de tusindevis af unge, der hvert år flytter til en ny by for at tage en uddannelse, en god og tryg start på studielivet gennem særlige idrætstilbud, som skal gøre det nemmere for unge at finde nye fællesskaber.

Egentligt skulle København først igangsættes i anden bølge af Welcome U, men med det nye tiltag arbejdes der på en “light”-model, hvor en række københavnske klubber bliver certificeret til at kunne modtage de – forhåbentlig mange – interesserede studerende.

Et af de spændende tiltag, det nye partnerskab har i støbeskeen, er en volleyball- og basketballfestival i august, hvor håbet er at kunne få omkring tusinde studerende involveret med sport, hygge, fest og musik.

”Vi håber og tror, at det bliver en fest, som mange studerende gerne vil fortsætte ude i klubberne. Studenterhuset er det helt rette sted for os at være med Welcome U-projektet. Vi glæder os meget til at arbejde sammen med dem. Jeg er sikker på, at det vil blive til gavn for både dem og klubberne,” siger Niels Kliim.

Dansk Volleyball Forbund og Danmarks Basketball Forbund arbejder på at indgå lignende partnerskaber i de øvrige Welcome U-byer.

Besøg Studenterhuset.com her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ