Optakt til fynsk klassikker: Et opgør mellem to af de største hold i nyere dansk volleytid

Streaming-sæsonen på Zibra Sport begynder torsdag, hvor første kamp på skærmen er en ægte fynsk klassikker mellem Middelfart og Marienlyst. Man kan aldrig forudsige sådanne lokalopgør, lyder vurderingen fra kommentator Anders Frank. Hjemmeholdet Middelfart har efter en miserabel sæsonstart fået gang i spillet. Sidste sæsons sølvvindere har hentet fire sejre i de seneste fem kampe…

| Foto: MortenO.com

:


Streaming-sæsonen på Zibra Sport begynder torsdag, hvor første kamp på skærmen er en ægte fynsk klassikker mellem Middelfart og Marienlyst. Man kan aldrig forudsige sådanne lokalopgør, lyder vurderingen fra kommentator Anders Frank.

Hjemmeholdet Middelfart har efter en miserabel sæsonstart fået gang i spillet. Sidste sæsons sølvvindere har hentet fire sejre i de seneste fem kampe og indtager pt. Volleyligaens 5. plads. Udeholdet Marienlyst topper tabellen med 10 sejre ud af 11 mulige.

Ifølge Anders Frank, som kommenterer Volleyligaen for Volleyball Danmark, kan publikum og seere se frem til et spændende lokalopgør:

”Det er ikke blot en fynsk klassiskker. Det er et opgør mellem to af de største hold i nyere dansk volleytid,” siger han.

”Begge mandskaber har været danske mestre inden for en overskuelig årrække. Det er to af de tre store hold sammen med Gentofte,” siger Anders Frank.

”Til gengæld er styrkeforholdet mellem dem ikke det samme i denne sæson som i de foregående. Marienlyst er over Middelfart,” siger han.

”Dog er Middelfart inde i en rigtig god periode, og de vil gøre alt for at drille Marienlyst. Hvis de vinder den her kamp, er det deres største sejr i år. Så motivationen bør være helt i top. Man kan aldrig forudsige sådanne lokalopgør.”

Vinder Middelfart kampen, ligger de samtidig meget lunt i svinget til at snuppe en af de seks playoff-pladser. Marienlyst er allerede sikre op at gå videre.

Middelfart – Marienlyst spilles i Lillebæltshallen og streames direkte på Zibra Sport torsdag den 11. februar klokken 20:00.

Del nyhed

LÆS OGSÅ