Vær med til at sætte verdensrekord med #OneDayMore4Volleyball

I anledning af at 2016 er skudår, arrangeres der på årets ekstra dag den 29. februar show-kampe i hele Europa, hvor der spilles ét sæt til 29 point. Skal dit hold være med til at sætte verdensrekord? Den enorme volleyball-event #OneDayMore4Volleyball er sat i søen af det europæiske volleyballforbund CEV. Formålet er at samle folk…

:


I anledning af at 2016 er skudår, arrangeres der på årets ekstra dag den 29. februar show-kampe i hele Europa, hvor der spilles ét sæt til 29 point. Skal dit hold være med til at sætte verdensrekord?

Den enorme volleyball-event #OneDayMore4Volleyball er sat i søen af det europæiske volleyballforbund CEV.

Formålet er at samle folk på tværs af alder, køn og volleymæssige færdigheder til en sjov dag, hvor alle er fælles om at promovere volleyball samt sætte verdensrekord for flest spillede volleyballkampe på én dag.

Volleyball Danmark bakker op om #OneDayMore4Volleyball og vil gerne have så mange som muligt med. Det gælder alle fra klubber til skoler, børn, unge og ældre.

For at være med til at promovere volleyball og forhåbentlig sætte verdensrekord, skal man spille ét sæt til 29 point. Der skal spilles seksmandsvolley, men man kan sagtens samle hold på tværs af alder, køn og volleymæssig baggrund og klubber.

Man registrerer sin deltagelse ved at udfylde 1. del af denne formular senest den 22. februar og sende den til turnering@volleyball.dk.

Den 29. januar spiller man så ét sæt til 29 point. Når sættet er spillet færdig, stiller begge hold op i kamptrøjer til et fælles holdbillede, som sendes til turnering@volleyball.dk sammen med 2. del af formularen.  

Vi håber meget at nå rekorden for flest spillede volleyballkampe i Europa på én dag.

Har man spørgsmål til arrangementet eller afviklingen, er man meget velkommen til at kontakte DVBF.

Del nyhed

LÆS OGSÅ