Brøndby og Marienlyst i NCC-finalen

Danmark har et hold i både damerne og herrernes finale ved NEVZA Club Championships. Brøndby besejrede stensikkert Randaberg i deres semifinale med 3-0. Marienlyst skulle bruge alle fem sæt og overleve et par matchbolde, inden de kunne trække sig sejrsrigt ud af den rent danske semifinale i NCC mod Gentofte. Med dagens resultater møder Brøndby…

:


Danmark har et hold i både damerne og herrernes finale ved NEVZA Club Championships.

Brøndby besejrede stensikkert Randaberg i deres semifinale med 3-0. Marienlyst skulle bruge alle fem sæt og overleve et par matchbolde, inden de kunne trække sig sejrsrigt ud af den rent danske semifinale i NCC mod Gentofte.

Med dagens resultater møder Brøndby svenske Engelholm i finalen i morgen klokken 14:00. De to hold mødte hinanden på NCC-finalernes førstedag, hvor svenskerne vandt en tæt affære 3-2.

Marienlyst møder i finalen Nyborg fra Norge også klokken 14:00.

Se her, hvor du kan streame kampene.

Women final2

Final Men

Del nyhed

LÆS OGSÅ