”Vanvittigt interessant opgør” om de sidste playoff-pladser

Middelfart VK tager i aften mod ASV Århus i kampen om at komme med i playoff. Med fire kampe tilbage af grundspillet i Volleyligaen ligger de to hold side om side på de sidste adgangsgivende playoff-pladser. Første serv sendes af sted klokken 19:00. Nummer 1 til 6 i Volleyligaen indløser billet til playoff, når 14.…

| Foto: Eventmedia

:


Middelfart VK tager i aften mod ASV Århus i kampen om at komme med i playoff. Med fire kampe tilbage af grundspillet i Volleyligaen ligger de to hold side om side på de sidste adgangsgivende playoff-pladser. Første serv sendes af sted klokken 19:00.

Nummer 1 til 6 i Volleyligaen indløser billet til playoff, når 14. og sidste kamp i grundspillet er overstået. I aften spiller sidste års sølvvindere Middelfart mod ASV Århus i Volleyligaens 11. spillerunde. Opgøret ligner en tæt kamp om at komme med i slutspillet.

Middelfart er efter 10 spillede kampe noteret for 4 sejre og 10 point og ligger pt. på en 5. plads i Volleyligaen. ASV Århus på 7. pladsen har 3 sejre og 8 point. De to hold kan dermed bytte plads og sende Middelfart midlertidigt ud i playoff-mørket, hvis ASV kan tage fra Fyn med en udesejr i bagagen.

”Det er et vanvittigt interessant opgør. Det er sådanne opgør, som spillerne lever for. Ser man bort fra pokalen, kan man godt kalde det årets første knald eller fald-kamp,” siger Anders Frank, Volleyball Danmarks Volleyliga-kommentator.

”Derfor bliver det mentale aspekt også sat meget i spil i aftenens kamp. Begge hold ved, at et nederlag kan betyde, at de ender med ikke at være med i playoff,” siger han.

”Rent styrkemæssigt vurderet jeg, at Middelfart er stærkest lige nu. De kommer med to sejre i streg og virker til at have forbedret sig efter en forfærdelig sæsonstart,” siger Anders Frank.

”ASV er et spændende hold. De har en holdsammensætning, som niveaumæssigt kan være med langt oppe i tabellen, hvis de rammer dagen. Men de får det svært i Lillebæltshallen mod Middelfart med en opadgående formkurve, som kan lugte playoff og plejer at være en fast del af de afgørende DM-kampe.”

Middelfart VK mod ASV Århus spilles i Lillebæltshallen klokken 19:00 og kan følges på live-score her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ