Video: Over 500 børn foldede volleyfærdighederne ud til Pokalfestival

Lørdag gik startfløjtet til en af årets allerstørste volleyballevents, Pokalfestivalen 2016 i Odense. Over 500 Kids-, teen- og beachvolleyspillere foldede talentet sig ud med humøret i højsædet. Pokalfestivalen var vokset i antal deltagende hold, og humøret blandt spillere, trænere og arrangører var også højt under årets Pokalfestival. ”Det er fedt. Det kan vi godt mærke…

:


Lørdag gik startfløjtet til en af årets allerstørste volleyballevents, Pokalfestivalen 2016 i Odense. Over 500 Kids-, teen- og beachvolleyspillere foldede talentet sig ud med humøret i højsædet.

Pokalfestivalen var vokset i antal deltagende hold, og humøret blandt spillere, trænere og arrangører var også højt under årets Pokalfestival.

”Det er fedt. Det kan vi godt mærke i et stykke tid efter. Der er e eftervirkning, hvor holdfølelsen og klubfølelsen er lidt større,” siger Thomas Lau, træner i Ikast Volley.

Pokalfestivalen blev afviklet i tre haller omkring Odense i et samarbejde mellem DHV Odense, Marienlyst, Fortuna Odense, Odense Beach Volley og Dansk Volleyball Forbund.

Del nyhed

LÆS OGSÅ