Nordiske tophold brager sammen i NEVZA Club Championships-finaler

Cremen af nordisk volleyball krydser klinger i weekenden, når der spilles finaler i NEVZA Club Championships NCC. Danmark har hele tre hold med i form af Brøndbys damer og Marienlyst og Gentoftes herrer. Danmark, Sverige og Norges bedste klubhold kæmper om NCC-guldet den 29.-31. januar, når der er finaler i NEVZA Club Championships. At det…

:


Cremen af nordisk volleyball krydser klinger i weekenden, når der spilles finaler i NEVZA Club Championships NCC. Danmark har hele tre hold med i form af Brøndbys damer og Marienlyst og Gentoftes herrer.

Danmark, Sverige og Norges bedste klubhold kæmper om NCC-guldet den 29.-31. januar, når der er finaler i NEVZA Club Championships.

At det er Nordens bedste volleyballhold, som er med i finalerne, understreges af, at alle klubber på nær en enkelt ligger i Top 2 i deres hjemlige liga.

De to danske herrehold i NEVZA Club Championships-finalerne, Marienlyst og Gentofte, ligger nummer 1 og 2 i Volleyligaen. Gentofte møder i første kamp norske Nyborg, som er på duksepladsen i Norges Mizunoliga. Marienlyst skal op imod Falkenbergs Volleybollklubb, som topper den svenske liga.

Danmarks eneste repræsentant i damernes NCC-finaler er Brøndby, som topper den hjemlige Volleyliga. Brøndby skal i deres første finalekamp spille mod Engelholm, der som det eneste hold i NCC-finalerne er udenfor Top 2, idet svenskerne indtager 3. pladsen i Eliteserien. I det andet opgør mødes Randaberg og Oslo Volley, som indtager henholdsvis 1. og 2. pladsen i Mizunoligaen.

Herrernes NCC-finaler afvikles i  Nyborg i Norge, men damerne spiller i Engelholm i Sverige.

Følg NEVZA Club Championships-finalerne på Facebook her.

Kampe og stillinger opdateres her.
 

Del nyhed

LÆS OGSÅ