Danmarks U19-piger spiller EM-kvalifikation i Brøndby

Det danske U19-landshold har hjemmebanefordel, når de skal forsøge at kvalificere sig til EM i Slovakiet og Ungarn. Stadionhal 1 i Brøndby danner rammerne om EM-kvalifikationens Gruppe G. Danmarks U19-piger træder ind i 2. kvalifikationsrunde i jagten på EM-billetter. Danskerne er havnet i Gruppe G, hvor de skal op imod stærke nationer som Tjekkiet, Østrig…

:


Det danske U19-landshold har hjemmebanefordel, når de skal forsøge at kvalificere sig til EM i Slovakiet og Ungarn. Stadionhal 1 i Brøndby danner rammerne om EM-kvalifikationens Gruppe G.

Danmarks U19-piger træder ind i 2. kvalifikationsrunde i jagten på EM-billetter. Danskerne er havnet i Gruppe G, hvor de skal op imod stærke nationer som Tjekkiet, Østrig og Belgien.

De danske talenter har dog fordel af hjemmebane, da kvalifikationen spilles i Stadionhal 1 i Brøndby.

”Det er med stor glæde, at U19-landsholdets kvalifikation nu er blevet fastlagt. Vi kommer til at få et rigtig flot setup i Brøndby med gode forhold for alle spillere, officials og tilskuere,” siger Sven Brix elitechef i Dansk Volleyball Forbund.  

”U19-landsholdet er havnet i en gruppe med et par stærke nationer. Tjekkiet har gennem mange år præsteret godt både på ungdoms- og seniorsiden, mens belgisk volleyball er blomstret med raketfart i de seneste år,” siger han.

Vinderen af gruppen kvalificerer sig direkte til EM i Slovakiet og Ungarn, som begynder den 27. september. Nummer to i gruppen går videre til 3. kvalifikationsrunde, sammen med den bedste 3’er i de syv grupper.

EM-kvalifikationen spilles torsdag den 31. marts til lørdag den 2. april. 

Del nyhed

LÆS OGSÅ