U20 landsholdet tester mod Spanien – og du kan se med

De danske U20 drenge tager hul på forberedelserne frem mod EM-kvalifikationen senere på året med en træningslejr sammen med Spanien. Kom gratis til opvisningskamp den 6. februar i Frederiks. Danmark er havnet i en svær pulje i 2. runde af EM-kvalifikationen, hvor Tyskland, Ungarn og Polen venter. Kampene spilles i Tyskland. For at få de…

:


De danske U20 drenge tager hul på forberedelserne frem mod EM-kvalifikationen senere på året med en træningslejr sammen med Spanien. Kom gratis til opvisningskamp den 6. februar i Frederiks.

Danmark er havnet i en svær pulje i 2. runde af EM-kvalifikationen, hvor Tyskland, Ungarn og Polen venter. Kampene spilles i Tyskland.

For at få de bedst mulige forberedelser frem mod EM-kvalifikationen, er Spanien blevet inviteret på træningslejr, så de to hold kan træne og teste mod hinanden.   

”Spanien har inviteret vores landshold på træningslejr to gange, og hjalp os meget i processen mod at kvalificere os til U19 EM sidste år,” siger Sven Brix elitechef i Dansk Volleyball Forbund.

”Nu er det vores tur til at være værter, og vi håber, at det kan blive lige så værdifuldt som sidst, selv om HU20 har en temmelig svær pulje,” siger han.

Spanien ankommer til den Danmark den 4. februar. Den 6. februar spiller Danmark og Spanien en opvisningskamp i forbindelse med ungdomsstævnet Elitetræf i Alhedehallerne i Frederiks.

Følg ungdomslandsholdene på Facebook her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ