Fuld fart på forberedelserne: 103 hold klar til Pokalfestival i Odense

Der er blot et par uger til Pokalfestivalen i Odense slippes løs. 103 hold har meldt sin ankomst, og forberedelserne er i fulde sving. Den 23. og 24. januar indtager 103 hold Odense, når den traditionsrige Pokalfestival løber af stablen. Forberedelser er i fulde svig. ”Vi er i fuld gang med at bestille hoppepuder, pakke…

:


Der er blot et par uger til Pokalfestivalen i Odense slippes løs. 103 hold har meldt sin ankomst, og forberedelserne er i fulde sving.

Den 23. og 24. januar indtager 103 hold Odense, når den traditionsrige Pokalfestival løber af stablen. Forberedelser er i fulde svig.

”Vi er i fuld gang med at bestille hoppepuder, pakke goodiebags til alle hold og overveje forskellige ”hyggeting” til teenspillerne. Musikken er allerede startet i beachvolleyhallen,” siger Randi Fechtenburg, konsulent i Dansk Volleyball Forbund.

Netop ungdomsbeachvolley er nyt på Pokalfestival-programmet. Selvom den danske vinter for alvor ser ud til at være kommet til landet, kan de unge beachvolleyspillere se frem til at spille i sandet på Klokkestøbervej, hvor Odense Beach har deres indendørshal.

”Vi samler stadig de fleste hold i Marienlyst for at tilgodese klubbernes ønske om at være mange sammen. Vi har flyttet Teen 1+2 U14 ud i Højbyhallen for at skabe en unge-stemning derude, hvor der også vil være forskellige muligheder for de unge til at hygge sig i pauserne,” siger Randi Fechtenburg.

Pokalfestivalen arrangeres i et samarbejde mellem DHV Odense, Marienlyst, Fortuna Odense, Odense Beach Volley og Dansk Volleyball Forbund.

Læs mere om POKALFESTIVALEN her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ