Herrelandsholdet slutter Novotel Cup af med en sejr over Schweiz

Novotel Cup herrer, Luxembourg, 3.1.2016 Schweiz – Danmark: 1-3 (23-25, 19-25, 25-17, 21-25) I herrernes tredje og kamp ved Novotel Cup i Luxembourg mødte Danmark Schweiz. Begge hold havde et nederlag til Luxembourg og en sejr over Island med i bagagen fra turneringens to første dage. Kampen startede med lidt for mange tekniske fejl fra…

:


Novotel Cup herrer, Luxembourg, 3.1.2016

Schweiz – Danmark: 1-3 (23-25, 19-25, 25-17, 21-25)

I herrernes tredje og kamp ved Novotel Cup i Luxembourg mødte Danmark Schweiz. Begge hold havde et nederlag til Luxembourg og en sejr over Island med i bagagen fra turneringens to første dage.

Kampen startede med lidt for mange tekniske fejl fra begge sider. Holdene fulgtes pænt ad og Schweiz gik til 2. tekniske timeout med en føring på 16-15. Til slut i sættet holdt Danmark hovedet koldt og vandt 25-23 på et dræbende linjeslag af Mads Møllgaard.

Danmark fortsatte den gode rytme i 2. sæt og gik til teknisk timeout foran 8-5. Den danske serv begyndte at fungere godt og afstanden blev udbygget. Mikkel Møller scorede de 2 sidste point på flotte blokader til sejr 25-19.

Igen fulgtes de to hold fra starten af tredje sæt op til 10-10. Herfra fik Danmark en dårlig stime med mange fejl og Schweiz gik til 19-11. Denne forskel i point blev ikke ændret i resten af sættet og Schweiz sluttede af med et servees til sætsejr 25-17.

I fjerde sæt var Danmark tilbage på rette spor og gik til en føring på 8-3. Begge hold begyndte at bære lidt præg af, at det var tredje kamp på 3 dage, men ved en disciplineret indsats lykkedes det Danmark at trække sættet hjem 25-21.

Alt i alt en god og vigtig turnering for det danske herrelandshold. En lang række af danske talenter har investeret tid i jule- og nytårsperioden på at repræsentere sit land og indhente vigtig erfaring til sig selv, holdet og trænerteamet.

Den næste vigtige opgave for holdet ligger i maj, hvor der skal spilles VM-kvalifikation.

Danmark startede kampen med følgende spillere:
Hæver – Casper Olesen
Diagonal – Peter Trolle Bonnesen
Kanter: Simon Bitsch og Mads Møllgaard
Centre: Simon Gade og Nicolai Houmann
Libero: Philip Özari

Indskiftere – Mikkel Møller og Oscar Møllgaard.

Del nyhed

LÆS OGSÅ