Dame A tog sejr nr. 2 ved Novotel Cup

Novotel Cup damer, Luxembourg, 2.1.2016 Island – Danmark: 0-3 (17-25, 12-25, 19-25) I dagens kamp i den traditionelle nytårsturnering i Luxembourg skulle Danmark møde Island. Begge hold havde indledt turneringen med 3-0 sejre over henholdsvis Luxembourg og Lichtenstein. Danmark kom rigtig godt fra start med skarpe server og angreb og bragte sig i front 10-2…

:

Novotel Cup damer, Luxembourg, 2.1.2016

Island – Danmark: 0-3 (17-25, 12-25, 19-25)

I dagens kamp i den traditionelle nytårsturnering i Luxembourg skulle Danmark møde Island. Begge hold havde indledt turneringen med 3-0 sejre over henholdsvis Luxembourg og Lichtenstein.

Danmark kom rigtig godt fra start med skarpe server og angreb og bragte sig i front 10-2 inden Island tog timeout. Midt i sættet fik Island en god periode og nåede op med kun at være bagud 12-16. Herefter strammede Danmark igen grebet og den indskiftede hæver Anne Katrine Ravn fandt sine angribere godt. Sættet blev lukket af med et godt centerangreb fra Paulina Hougaard-Jensen til 25-17.

I andet sæt kom Island bedre fra start og Danmark førte kun 8-6 ved første tekniske timeout. Derfra snørede Danmark sækken til, blandt anet på en lang aggressiv serveserie af Nora Møllgaard og sættet blev vundet 25-12.

3. sæt blev en tæt affære. Island løftede sit spil mens Danmark døjede lidt med servemodtagningen. Foran 16-14 kom Amalie Owie i serv og med et godt servepres hjalp hun Danmark til 19-14. Derefter bølgede kampen frem og tilbage uden at det lykkedes for Island at hale ind på Danmarks føring. Paulina Hougaard-Jensen lukkede kampen af med et servees til sejr 25-19.

Offensivt markerede Paulina Hougaard-Jensen sig flot og scorede 15 point i kampen uden at tabe nogle bolde. Defensivt fyldte Laura Brix meget på banen i både servemodtagning og forsvar.

Søndag slutter Danmark turneringen af mod Lichtenstein. Med en sejr vil Danmark for andet år i træk vinde Novotel Cup.