Damelandsholdet indleder 2016 med en 3-0 sejr

Novotel Cup damer, Luxembourg, 1.1.2016 Luxembourg-Danmark: 0-3 (26-28, 11-25, 22-25). 550 tilskuere. Det danske damelandshold spiller i perioden d. 1-3 januar den traditionelle nytårsturnering Novotel Cup, opkaldt efter turneringens hotelsponsor. Øvrige hold i damernes række er Island og Lichtenstein. Danmarks første kamp var mod værterne fra Luxembourg. To hold som gennem årene har spillet mange…

:


Novotel Cup damer, Luxembourg, 1.1.2016

Luxembourg-Danmark: 0-3 (26-28, 11-25, 22-25). 550 tilskuere.

Det danske damelandshold spiller i perioden d. 1-3 januar den traditionelle nytårsturnering Novotel Cup, opkaldt efter turneringens hotelsponsor. Øvrige hold i damernes række er Island og Lichtenstein.

Danmarks første kamp var mod værterne fra Luxembourg. To hold som gennem årene har spillet mange tætte kampe, men dog oftest med Danmark som vinder.

Med en lang rejsedag i kroppen startede Danmarks piger 1. sæt en smule usikkert, med lidt for mange fejl i angrebet. Stille og roligt fik holdet spillet sig i gang, samtidig med at også Luxembourg løftede sit spil. 1. sæt blev en spændende og tæt affære, men med bla. 6 flotte blokadepoint af Danmark, vippede sættet til Danmarks fordel.

2. sæt startede med en god serveserie fra Nora Møllgaard, som bragte Danmark på 5-0. Derefter servede Paulina Hougaard-Jensen Danmark på 14-1 og Danmark fastholdt grebet resten af sættet. Sættet blev symptomatisk afsluttet med et servees af Nora Møllgaard.

3. sæt startede også med Danmark i front 4-0 ved første timeout. I midten af sættet fik Luxembourg kontakt, men Danmarks støre stabilitet i grundspillet bragte til sidst sejren i land og sikrede en god start på turneringen.

Med alle spillere på banen går æren for sejren til hele det danske hold. Dog bemærkedes specielt Brøndbys Paulina Hougaard-Jensen som leverede en flot kamp i både angreb, blokade og serv.

Danmark startede kampen med følgende spillere:
Hæver – Sigrid Friis Christiansen
Diagonal – Nanna Naomi Khan Mølgård
Kanter: Nora Møllgaard og Tenna Donslund
Centre: Paulina Hougaard-Jensen og Maria Tyndeskov
Libero: Laura Brix

Indskiftere – Trine Rask Nielsen, Anne Katrine Ravn, Mette Sallerup, Amalie Owie og Asta Kjærgaard.

I den anden kamp i puljen vandt Island 3-0 over Lichtenstein.

Lørdag kl. 12.30 møder Danmark Island. Så vidt vi er orienteret vil der desværre kun være livestream fra Luxembourgs kampe.

Del nyhed

LÆS OGSÅ