Dansk Volleyball Forbund ansætter mediekonsulent

Den 1. januar 2016 tiltræder 32-årig Anders Frank som mediekonsulent i Dansk Volleyball Forbund. De faste Volleyliga-seere kender allerede Dansk Volleyball Forbund nye mediekonsulent Anders Frank. Fra 2012 har Anders Frank siddet bag mikrofonen og kommenteret Volleyligaen for sportskanalen Kanal Sport. Anders Frank har været videojournalist og kommentator på Kanal Sport, siden sportskanalen så dagens…

:


Den 1. januar 2016 tiltræder 32-årig Anders Frank som mediekonsulent i Dansk Volleyball Forbund.

De faste Volleyliga-seere kender allerede Dansk Volleyball Forbund nye mediekonsulent Anders Frank. Fra 2012 har Anders Frank siddet bag mikrofonen og kommenteret Volleyligaen for sportskanalen Kanal Sport.

Anders Frank har været videojournalist og kommentator på Kanal Sport, siden sportskanalen så dagens lys i 2010. Inden da var en del af 4-4-2, hvor fokus var på 1. Division i fodbold.

I Dansk Volleyball Forbund skal han blandt andet være en af de bærende kræfter på forbundets nye streaming-projekt i samarbejde med Dreamsports.tv. 

”Med Anders Frank får vi en dygtig videojournalist og mediekonsulent. Han har allerede et solidt kendskab til dansk volleyball fra sin tid på Kanal Sport. Det en god ballast at have med i vores bestræbelser på at skabe mere fokus på volleyball i Danmark,” siger Mikael Trolle, sportsdirektør i Dansk Volleyball Forbund.

”Jeg ser meget frem til at være med til at videreudvikle hele streaming-projektet. Det bliver spændende, og jeg glæder mig meget til at producere indslag om alt, hvad der rører sig i hele Volleyball Danmark,” siger Anders Frank.

”Det er mit indtryk, at volleyball er i begyndelsen af en renæssance. Siden EM i 2013 har det været en sport i en positiv udvikling i et svært marked. Jeg tror på, at anderledes tiltag, som dette med egen streamingkanal, kan være med til at øge interessen for og udbredelsen af volleyball,” siger han.

”Jeg glæder mig til at blive en del af en dedikeret organisation, der arbejder målrettet, og som ved, hvad de vil. Jeg ser frem at være med til at tegne sportens billede i medierne. Det bliver en kæmpe udfordring og en kæmpe fornøjelse.”

Anders Frank begynder i Dansk Volleyball Forbund den 1. janaur2016.

Del nyhed

LÆS OGSÅ