Se alle billederne fra den røde løber til Dansk Volleyball Galla 2015

Dansk Volleyball Galla 2015 foldede sig ud lørdag aften i Frederiksberg Hallen, hvor 300 tidligere og nuværende volleyball- og beachvolleyballspillere var med til at fejre sporten og året, der gik. Se alle billederne fra den røde løber her. Klik her for at komme til galleriet og brug koden galla2015, hvis du vil downloade et billede.…

:


Dansk Volleyball Galla 2015 foldede sig ud lørdag aften i Frederiksberg Hallen, hvor 300 tidligere og nuværende volleyball- og beachvolleyballspillere var med til at fejre sporten og året, der gik. Se alle billederne fra den røde løber her.

Klik her for at komme til galleriet og brug koden galla2015, hvis du vil downloade et billede.

Se billeder fra selve gallafesten her.

Fotograf Morten Olsen, MortenO.com.

Del nyhed

LÆS OGSÅ