Årets danske volleyballspiller er…

Spillerne i Volleyligaen har stemt. Her er den damespiller og herrespiller, som kollegerne har kåret til Årets danske volleyballspiller 2015.  Årets danske volleyballspiller blev offentliggjort lørdag aften ved Dansk Volleyball Galla 2015, hvor 300 nuværende og tidligere volleyball- og beachvolleyspillere var med til at fejre sporten på festlig vis i Frederiksberg Hallen. Det var spillerne…

:


Spillerne i Volleyligaen har stemt. Her er den damespiller og herrespiller, som kollegerne har kåret til Årets danske volleyballspiller 2015. 

Årets danske volleyballspiller blev offentliggjort lørdag aften ved Dansk Volleyball Galla 2015, hvor 300 nuværende og tidligere volleyball- og beachvolleyspillere var med til at fejre sporten på festlig vis i Frederiksberg Hallen.

Det var spillerne i Volleyligaen selv, der havde nomineret og stemt på den profil, som de mener, er Årets danske volleyballspiller i 2015.

ÅRETS DANSKE VOLLEYBALLSPILLER 2015

Ci Eshel, Elite Volley Aarhus
Årets volleyballspiller 2015 hos damerne blev Ci Eshel fra Elite Volley Aarhus. Dermed er det 2. år i træk, at kollegerne i Volleyligaen har kåret den 27-årige, stærke landsholdslibero til Årets spiller. Halvvejs inde i sæsonen er Ci Eshel Volleyligaens næstbedste modtager med 39,71 procent perfekte modtagninger. Liberoen har i årets løb også gjort sig flot bemærket på det danske landshold med stærke præstationer i Danmarks testkampe. De øvrige nominerede var Eva Mielskov Bang (Brøndby Volleyball Klub) og Trine Noer Kjelstrup (Brøndby Volleyball Klub).

Axel Jacobsen, UPCN San Juan Voley
På herresiden blev Årets volleyballspiller 2015 Axel Jacobsen. Den 31-årige landsholdshæver har haft et forrygende år i den argentinske liga. I første halvår vandt han sølv i ligaen med Bolivar. Siden da er Axel Jacobsen skiftet til de forsvarende mestre San Juan, med hvem han i år har vundet pokaltitlen og en bronzemedalje med VM for klubhold. På det danske landshold har den rutinerede hæver leveret den ene solide præstation efter den anden i European League. De øvrige nominerede var Ibrahim Ali Alievski (Gentofte Volley) og Peter Trolle Bonnesen (Gentofte Volley).

Ved Dansk Volleyball Galla 2015 blev vinderne af Årets Spiller og Årets Rising Star på Danish Beachvolley Tour 2015 offentliggjort. Se hvem vinderne blev på beachvolley.dk.

Ci Eshel Årets Spiller 2015 webAxel Jacobsen Årets Spiller 2015 web

Del nyhed

LÆS OGSÅ